Geniet van een heerlijk verblijf in één van onze vakantiewoningen
in Zeeuws-Vlaanderen

Geniet van een heerlijk verblijf in één van onze vakantiewoningen
in Zeeuws-Vlaanderen

Accommodaties op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


  • Nieuw: huisdiervriendelijke woningen
  • Nieuw: Poolwoningen met privé zwembad
  • Of verblijf in één van de Wellness-, Kids-, Groeps- of Waterwoningen

Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vind je een breed aanbod aan diverse accommodaties. Zo vind je zeker een vakantiewoning die bij jouw wensen past! Van een comfortabele kamer voor 2 personen tot de royale Vloedschuur voor een gezelschap van maximaal 20 personen. Daarnaast zijn er speciale Kidswoningen, huisdiervriendelijke woningen, Wellnesswoningen, Waterwoningen en Poolwoningen. Bekijk hieronder de verschillende type vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad!

Boek hier je verblijf

Filter & sorteer

Comfortabele vakantiewoningen

Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vind je comfortabele vakantiewoningen voor een fijne vakantie in Zeeland! De sfeervolle geschakelde en vrijstaande accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat je volop kunt genieten van een ontspannen verblijf. De woningen op ons resort zijn geschikt voor 2 tot en met 20 personen. Deze accommodaties zijn modern ingericht en beschikken over een luxe keuken met onder andere een Bora kookplaat, vaatwasser en combi-oven.

Ontdek de comfortabele woningen

Kidswoningen

Wil je met het hele gezin op vakantie? De Kidswoningen voor maximaal 6, 8 of 10 personen zijn ideaal voor een gezin met (jonge) kinderen! De Kidswoningen bevinden zich in het gezellige Kidskwartier waarvan de achtertuinen verbonden zijn aan de gemeenschappelijke speelplaats of beschikken over een privé speeltuin. Daarnaast zijn er diverse speelelementen in de woonkamer te vinden en is er een slaapkamer speciaal ingericht voor kinderen met bedstedes.

Ontdek de Kidswoningen

Huisdiervriendelijke woningen

Samen met je hond op vakantie naar Zeeland? Dan is een verblijf in één van de huisdiervriendelijke woningen voor jullie perfect! De huisdiervriendelijke woningen zijn geschikt voor maximaal 4, 6 of 10 personen en bevinden zich dicht bij de omheinde hondenspeelplaats met diverse speelelementen voor je hond. Daarnaast is de tuin van je vakantiewoning omheind zodat je je hond onbezorgd in de tuin kunt laten lopen. Verder bevinden zich in de huisdiervriendelijke woning een bench en voederbakjes en buiten bij de woning een hondendouche. De Tuinzicht -huisdiervriendelijk beschikt zelfs over een bijkeuken waarin deze faciliteiten zich bevinden en een speciale buitenbench die verbonden is aan de bijkeuk

Ontdek de woningen

Wellnesswoningen

Wil je je laten onderdompelen in luxe? Ontdek dan de Wellnesswoningen voor maximaal 2 of 4 personen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. De Wellnesswoningen beschikken over een outdoor wellness met privé sauna, bubbelbad en buitendouche. De tuinen beschikken tevens over voldoende privacy voor de optimale ontspanning. Dé ideale vakantiewoning om heerlijk tot rust te komen!

Ontdek de Wellnesswoningen

Poolwoningen

Ben je op zoek naar een unieke vakantiewoning met privé zwembad? Boek dan één van de Poolwoningen voor maximaal 8 of 12 personen. De Poolwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikken over een verwarmd binnenzwembad. De woonkamer biedt je een mooi doorkijkje naar je eigen zwembad. De ideale vakantiewoning voor de zwemliefhebbers!

Ontdek de Poolwoningen

Waterwoningen

De Waterwoningen liggen direct aan de kreek op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Het royale buitenterras bevindt zich boven het water en biedt je een mooi uitzicht. De 6- en 8-persoons Waterwoningen zijn van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf. De 6-persoons Duiker Grutto Water beschikt zelfs over een privé sauna in de woning.

Ontdek de waterwoningen

Groepsaccommodaties

Wil je met een groter gezelschap op vakantie naar Zeeland? Je kunt natuurlijk meerdere accommodaties boeken, maar ook een groepswoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad! De groepsaccommodaties op ons resort zijn geschikt voor gezelschappen van 8 tot en met 20 personen. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en een aantal beschikt zelfs over een privé sauna. Ideaal voor een heerlijke vakantie met je familie of vriendengroep!

Ontdek de groepsaccommodaties