Verblijf in een vakantiewoning
met privé zwembad

Verblijf in een vakantiewoning
met privé zwembad

Poolwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


  • Privé binnenzwembad in je vakantiewoning
  • Woonkamer biedt je een doorkijkje naar het zwembad
  • Perfect voor een familievakantie

Ben je dol op zwemmen en beschik je het liefst over een privé zwembad? Dan zijn de Poolwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad echt iets voor jou! De Poolwoningen voor maximaal 8 tot en met 12 personen beschikken over een verwarmd binnenzwembad zodat je op elk moment van de dag heerlijk kunt dobberen in je eigen woning. In de Poolwoningen zijn huisdieren niet toegestaan.

Ontdek het resort

Boek hier je Poolwoning

Samen met je kinderen genieten van een verblijf in een Poolwoning

Samen met je kinderen genieten van een verblijf in een Poolwoning

Als je kinderen lekker aan het zwemmen zijn, kun je eenvoudig een oogje in het zeil houden. Naast het zwembad bevindt zich een zitje waar je op neer kunt strijken. Daarnaast biedt de woonkamer een doorkijkje naar het zwembad. Ideaal voor een vakantie met je kinderen!

Vakantiewoning met privé zwembad voor de echte zwemliefhebbers

Naast het zwembad bevindt zich ook een douche. Zo kun je je voor en na het zwemmen lekker afspoelen. Vanuit het zwembad heb je daarnaast mooi zicht op je tuin. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een heerlijk verblijf met een eigen zwembad!

Vakantiewoning met privé zwembad voor de echte zwemliefhebbers

Boek je verblijf in een Poolwoning

Naast een duik nemen in je privé zwembad is er nog veel meer te beleven op het resort dankzij de uitgebreide faciliteiten. In het hoofdgebouw vind je bijvoorbeeld een modern restaurant, een minimarkt, een binnen- en buitenzwembad en kinderanimatie. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad!

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier alle accommodaties