Beleef een geweldige vakantie
in Zeeland

Beleef een geweldige vakantie
in Zeeland

Praktische info over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen op slechts 1.200 meter van de Zeeuwse kust. Ons resort beschikt over uitgebreide faciliteiten en een ruim aanbod aan diverse vakantiewoningen. Hieronder vind je praktische informatie over je verblijf op ons resort. Wij heten je graag van harte welkom op ons resort in Zeeland!

Bekijk de resortplattegrond

Adres Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad
Lampsinsdijk 8
4504 RA Nieuwvliet

Je kunt je auto gratis parkeren op ons parkeerterrein. Daarnaast beschikken alle accommodaties over een privé parkeerplaats met een laadpaal voor je elektrische auto. Uitgezonderd zijn de Smokkelaarswoningen, -appartementen en -kamers, die hebben een gedeelde parkeerplaats met een gedeelde laadpaal direct bij de accommodatie.

Bekijk op Google Maps
Openingstijden

Openingstijden

Bekijk hieronder de standaard openingstijden op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Afhankelijk van het seizoen kunnen er ruimere openingstijden worden gehanteerd.

Receptie: De receptie is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag is de receptie geopend van 9.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag is de receptie geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Je kunt vanaf 16:00 uur inchecken.
Restaurant Zeeuws Proeven: Bekijk de actuele openingstijden in het GuestCompass.
Snackbar: De snackbar is op vrijdag en zaterdag geopend van 16.00 tot 20.00 uur.
Minimarkt: De minimarkt is op zaterdag tot en met donderdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag is de minimarkt geopend van 8.00 tot 20.00 uur.
Zwembad: Het zwembad is dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur geopend.

Goed om te weten

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Ons resort beschikt over speciale huisdiervriendelijke woningen waar jij en je hond heerlijk in kunnen vertoeven. Hier zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Voor de overige woningen bedraagt de huisdierentoeslag € 39,50 per huisdier, per verblijf. In de Poolwoningen, Wellnesswoningen en Kidswoningen zijn huisdieren niet toegestaan.

Betalingsmogelijkheden: Bij reserveringen met een flexibele prijs dient de helft van de reissom direct voldaan te worden en de resterende helft uiterlijk 14 dagen voor aankomst. Bij reserveringen met een standaardprijs (niet annuleerbaar, niet restitueerbaar, niet wijzigbaar) dient de volledige reissom direct voldaan te worden. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen.

Borg: Er kan een borg gevraagd worden. De borg kan met pin of creditcard voldaan worden. Het bedrag wordt, na controle, later teruggestort. De hoogte van de borg is gebaseerd op het maximale aantal personen per woning of het aantal accommodaties dat je huurt: voor 2-14 persoons accommodaties € 300, voor >14 persoons accommodaties € 500, of wanneer je 2 of meer accommodaties huurt € 500.

Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak, gebruik van bedlinnen en handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst. Zo kun je je vakantie direct beginnen!

Voorkeursboeking: Wil je een boeking plaatsen met een specifieke accommodatie als voorkeur? Neem dan telefonisch contact op met ons Contact Center. Voor het plaatsen van een voorkeursboeking geldt mogelijk een toeslag.

Algemene voorwaarden: Je kunt onze algemene voorwaarden bekijken op deze pagina.

Algemene informatie: Om al onze gasten te laten genieten van een onbezorgd verblijf, verzoeken wij je diverse huisregels te respecteren. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om geluidsapparatuur of mobiele speakers te gebruiken in de open lucht rondom de gehuurde accommodatie. Ook verwachten wij van onze gasten dat zij zowel overdag, maar in het bijzonder na 23.00 uur, de rust op het resort respecteren. Lees hier alle huisregels.

Veelgestelde vragen over je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur.

Tot hoe laat kunnen we uitchecken?

Je kunt uitchecken tot uiterlijk 11.00 uur.

Zijn de handdoeken en bedlinnen inclusief?

Ja, de prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en een handdoekenpakket bestaande uit 2 handdoeken per persoon en keukendoeken.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, op het resort zijn honden toegestaan. Huisdieren zijn van harte welkom in de speciale huisdiervriendelijke woningen. Hier zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Voor de overige woningen bedraagt de huisdierentoeslag € 39,50 per huisdier, per verblijf. In de Poolwoningen, Wellnesswoningen en Kidswoningen zijn huisdieren niet toegestaan.

Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?

Ja, alle accommodaties* beschikken over minimaal één privé parkeerplaats met een laadpaal voor je elektrische auto. Daarnaast zijn er laadpalen beschikbaar op de gemeenschappelijke parkeerplaats bij de ingang van het resort.

* De Smokkelaarswoning, het Smokkelaarsappartement en de Smokkelaarskamer hebben een gedeelde parkeerplaats met een laadpaal voor je elektrische auto.

Staat je vraag hier niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten in de omgeving van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Faciliteiten in de omgeving van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Zee / strand: 1,2 km
Natuurpark / bossen: 1,8 km
Artsenpost: 11 km
Tennisbaan: 5 km
Golfbaan: 12,5 km