Maak je vakantie aan de Zeeuwse kust onvergetelijk
met de leukste uitstapjes

Maak je vakantie aan de Zeeuwse kust onvergetelijk
met de leukste uitstapjes

Uitstapjes in en rondom Nieuwvliet-Bad


  • Natuurrijke omgeving
  • Schoonste zandstranden van Nederland
  • Vele activiteiten voor alle leeftijden

Beleef de leukste uitstapjes in en rondom Nieuwvliet-Bad tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Deze prachtige omgeving beschikt over een mooie natuur, interessante bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Benieuwd? Lees dan hieronder onze tips voor een onvergetelijk verblijf aan de Zeeuwse kust!

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt beleven.

Ontdek het resort

Ontdek de mooie omgeving van Zeeland

In de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen is er van alles te zien en te bewonderen! Deze natuurrijke omgeving staat bekend om haar mooie zandstranden en de vele leuke stadjes die zeker een bezoekje waard zijn. Wil je weten wat de absolute must-sees zijn in de omgeving van Zeeland?

Lees meer over wat er te zien is

Geniet van de leukste activiteiten tijdens je vakantie in Zeeland

Tijdens je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad hoef je je geen moment te vervelen. Zowel voor jong als oud is er van alles te doen. Bezoek bijvoorbeeld de musea of parken, geniet van diverse watersporten of spot haaientanden en zeehonden aan de Zeeuwse kust. Je kunt je hier volop vermaken!

Lees meer over wat er te doen is