Geniet van een geweldige familievakantie
aan de schitterende Zeeuwse kust

Geniet van een geweldige familievakantie
aan de schitterende Zeeuwse kust

Kidswoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


  • Gelegen in het Kidskwartier
  • Volledig gericht op gezinnen met (jonge) kinderen
  • Aan de omheinde speeltuin of met privé speeltuin

De Kidswoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn geschikt voor families tot en met 6, 8 of 10 personen. Ons kindvriendelijke resort beschikt over uitgebreide faciliteiten voor het hele gezin en bevindt zich op slechts 1.200 meter van één van de schoonste zandstranden van Nederland. Dé ideale uitvalsbasis voor je familievakantie dicht bij de Zeeuwse kust! In de Kidswoningen zijn huisdieren niet toegestaan.

Ontdek het resort

Boek hier je Kidswoning

De ideale vakantiewoning voor een verblijf met jonge kinderen

De ideale vakantiewoning voor een verblijf met jonge kinderen

De Kidswoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn gelegen in het gezellige Kidskwartier. De achtertuinen zijn verbonden aan de gemeenschappelijke, afgesloten speeltuin of beschikken zelfs over een privé speeltuin. Zo kun je je kinderen onbezorgd buiten laten spelen! Daarnaast zijn er diverse speelelementen te vinden in de woonkamer en is één slaapkamer voorzien van 2 bedstedes waar je kinderen heerlijk in kunnen slapen.

Perfect voor het hele gezin

Lees een spannend boek op het terras van je vakantiewoning terwijl je kinderen lekker spelen met hun nieuwe vakantievriendjes in de omheinde speeltuin. Als je kinderen zich vermaken, kun jij ook genieten van een fijne vakantie. Perfect voor de hele familie!

Perfect voor het hele gezin

Boek je familieverblijf in een Kidswoning

Tijdens je verblijf kunnen jullie volop genieten van alle leuke faciliteiten op het resort. Het hoofdgebouw beschikt over een binnenzwembad met peuterbad, een kindvriendelijk restaurant, een speelzolder en de Mio Kids Club. Daarnaast vind je op ons resort ook nog een speelstrand, een buitenzwembad en diverse speelplekken. Kortom, jullie zullen je volop vermaken tijdens je familievakantie in een Kidswoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad!

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier alle accommodaties