Header

Comfortabele vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


  • Royale accommodaties met een moderne inrichting
  • Open keuken met luxe apparatuur
  • Eigen tuin, terras of balkon

Wil je genieten van een heerlijk verblijf in een comfortabele vakantiewoning dicht bij de Zeeuwse kust? De royale accommodaties op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad bieden je alle ingrediënten voor een ontspannen verblijf in Zeeland!

Ontdek het resort

Boek hier je comfortabele vakantiewoning

Overnacht in een vakantiewoning dicht bij de Zeeuwse kust

Overnacht in een vakantiewoning dicht bij de Zeeuwse kust

De comfortabele vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn van alle gemakken voorzien, zodat je optimaal kunt genieten van een geweldig verblijf in Zeeland. Je hebt onder andere de beschikking over een moderne keuken met luxe apparatuur, waaronder een Bora kookplaat, vaatwasser, combi-oven en een wijnkoelkast. Ideaal voor een fijn verblijf voor 2 tot en met 20 personen!

Geniet van een comfortabel verblijf in Zeeland

Wil je je verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad nog aangenamer maken? Ontdek dan de uitgebreide faciliteiten, waaronder een modern restaurant, een binnen- en buitenzwembad, een minimarkt, de Mio Kids Club en een speelzolder.

Bekijk de faciliteiten
Geniet van een comfortabel verblijf in Zeeland
Boek je verblijf in een comfortabele vakantiewoning

Boek je verblijf in een comfortabele vakantiewoning

Wil je er lekker even tussenuit naar het mooie Zeeuws-Vlaanderen? Wij verwelkomen je graag op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Ga tijdens je verblijf op ontdekkingstocht door de natuurrijke omgeving, bezoek één van de Belgische stadjes in de buurt of beleef de leukste activiteiten. Er is van alles te doen tijdens je verblijf in Zeeland!

Wist je dat...

Er diverse vakantiewoningen op ons resort te vinden zijn met een speciaal label? Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in een Kidswoning, Petswoning, Wellnesswoning, Poolwoning, Waterwoning of een groepsaccommodatie.