Verblijf in een vakantiewoning
met een royaal buitenterras over de kreek

Verblijf in een vakantiewoning
met een royaal buitenterras over de kreek

Waterwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


  • Royaal buitenterras boven de kreek
  • Waterthema komt terug in het interieur
  • Perfect voor de water- en natuurliefhebbers

De Waterwoningen voor maximaal 6 of 8 personen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn gelegen aan het water en beschikken over een royaal buitenterras over de kreek. Hier kun je heerlijk neerstrijken op je loungeset of eetset met een prachtig uitzicht over de kreek!

Ontdek het resort

Boek hier je Waterwoning

Verblijf in één van de royale vakantiewoningen in Zeeland aan het water

Verblijf in één van de royale vakantiewoningen in Zeeland aan het water

In Zeeland kun je volop genieten van het water en de zee. Op slechts 1.200 meter van ons resort vind je één van de schoonste stranden van Nederland met daarnaast het prachtige natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder. Kun je geen genoeg krijgen van het water? Verblijf dan in één van de Waterwoningen waarbij het waterthema terugkomt in het interieur. Bovendien kun je op je buitenterras genieten van het mooie uitzicht op de kreek!

Heerlijk tafelen op het royale buitenterras aan het water

De Waterwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikken over een royaal buitenterras met een loungeset en een eetset waar je lekker kunt tafelen. Daarnaast kun je hier natuurlijk ook een boekje lezen of genieten van je mooie uitzicht.

Heerlijk tafelen op het royale buitenterras aan het water

Boek je verblijf in een Waterwoning

De Waterwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. De indrukwekkende omgeving aan de Zeeuwse kust beschikt over diverse natuurparken en uitgestrekte zandstranden. Daarnaast kun je je ook volop vermaken op ons resort dankzij de uitgebreide faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het binnen- of buitenzwembad, bezoek het restaurant of haal je dagelijkse boodschappen bij de minimarkt in het hoofdgebouw. Alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie in Zeeland!

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier alle accommodaties