Geniet van een comfortabel groepsverblijf
in Zeeland

Geniet van een comfortabel groepsverblijf
in Zeeland

Groepsaccommodaties op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad


  • Royale vakantiewoningen voor het hele gezelschap
  • De woningen vanaf 14 personen beschikken over een privé sauna
  • Ideaal voor een groepsvakantie naar Zeeland

Zoek je een groepsaccommodatie in Zeeland voor 8 tot en met 20 personen? Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikt over diverse groepswoningen voor het hele gezelschap. Zo kun je optimaal genieten van je familievakantie in Zeeland. Zijn jullie met meer dan 20 personen? Dan kunnen jullie uiteraard ook meerdere vakantiewoningen huren.

Ontdek het resort

Boek hier je groepsaccommodatie

Comfortabele groepswoningen in Zeeland

Comfortabele groepswoningen in Zeeland

Onze groepswoningen in Zeeland zijn van alle gemakken voorzien. De vakantiewoningen beschikken over een ruime woonkamer, moderne keuken en voldoende slaap- en badkamers voor het hele gezelschap. De groepswoningen vanaf 14 personen beschikken zelfs over dubbele keukenapparatuur. Perfect voor je groepsvakantie naar de Zeeuwse kust!

Luxe groepswoningen in Zeeland

De groepswoningen vanaf 14 personen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikken over een privé sauna. Ideaal om heerlijk tot rust te komen tijdens je verblijf in een groepswoning!

Luxe groepswoningen in Zeeland

Boek je verblijf in een groepsaccommodatie

Tijdens jullie groepsvakantie op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad kunnen jullie gebruikmaken van uitgebreide faciliteiten. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in ons restaurant, neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, haal je dagelijkse boodschappen in de minimarkt of maak gebruik van onze handige broodjesservice.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier alle accommodaties