Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de voet van de Mont Blanc

Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de voet van de Mont Blanc

Laat je inspireren voor je verblijf in Vallorcine


Het hele jaar door kun je de leukste activiteiten beleven en de prachtige omgeving verkennen tijdens je verblijf aan de voet van de Mont Blanc. Laat je inspireren voor je vakantie in de Franse Alpen nabij Chamonix en ontdek onze inspiratiepagina’s. Zo kun je nog meer genieten van je weekendje weg of vakantie op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc!

All-season vakantiebestemming in de Franse Alpen

All-season vakantiebestemming in de Franse Alpen

Het hele jaar door is het goed vertoeven in Vallorcine. Een aanrader tijdens je verblijf is om de UNESCO-werelderfgoederen van Le Corbusier te bezoeken. In de zomer zijn de Alpen de ideale bestemming voor een zonvakantie met uitdagende bergsporten en outdoor activiteiten zoals paragliden, raften, kajakken, mountainbiken en nog veel meer! Niet alleen in de zomervakantie, maar ook tijdens de herfstvakantie kun je hier een actieve vakantie beleven. Ben je een wintersportliefhebber? Dan kun je je hart ophalen in deze prachtige omgeving!

Verblijf op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine

Aan de voet van de Mont Blanc, dichtbij Chamonix, vind je Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine. Wist je dat je als gast van ons resort gratis met de trein van en naar Chamonix kunt reizen? Verblijf in één van de sfeervolle chalets of appartementen voor 2 tot 10 personen in de Franse Alpen en geniet van een heerlijk verblijf!

Boek nu je verblijf