Geniet van de leukste uitstapjes in de Franse Alpen

Geniet van de leukste uitstapjes in de Franse Alpen

Uitstapjes in en rondom Vallorcine


  • In de mooie Franse Alpen
  • Dichtbij Chamonix en de Mont Blanc
  • All-season vakantiebestemming

Of je nu in de winter of ’s zomers op vakantie wilt, je kunt het hele jaar door genieten van de leukste uitstapjes in Vallorcine! Verken de prachtige omgeving in het Franse Alpengebied en beleef de leukste winter- of bergsporten.

We hebben de leukste uitstapjes voor tijdens je verblijf op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine op een rijtje gezet. Dit hebben we onderverdeeld in dingen die je kunt zien in de omgeving en activiteiten die je kunt ondernemen.

Ontdek het resort

Bewonder het prachtige Franse Alpengebied rondom Vallorcine

Vallorcine is gelegen aan de voet van de Mont Blanc en de perfecte bestemming voor de echte bergliefhebbers! Het hele jaar door is de omgeving adembenemend. In de zomer kun je genieten van de diepgroene heuvels met besneeuwde bergtoppen en in de winter van het mooie, witte berglandschap. Bezoek het bijzondere uitkijkpunt, één van de vele bezienswaardigheden of een leuk plaatsje in de omgeving!

Lees meer over wat er te zien is

Geniet van de leukste activiteiten in en rondom Vallorcine

Ben jij een wintersportliefhebber of dol op actieve bergsporten? Dan kun je je hart ophalen in de prachtige omgeving van Vallorcine! Daarnaast kun je hier diverse sfeervolle steden bezoeken, de indrukwekkende Mont Blanc beklimmen en nog veel meer leuke activiteiten beleven! Het hele jaar door kun je je volop vermaken in en rondom Vallorcine.

Lees meer over wat er te doen is