Beweeg en ontspan op ons resort
met prachtige uitzichten

Beweeg en ontspan op ons resort
met prachtige uitzichten

Sport & Wellness op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine


  • Zwemmen met uitzicht over het prachtige berglandschap
  • Professionele fitnessruimte
  • Ontspan in de sauna, hamam of in het bubbelbad

Op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine ben je aan het juiste adres voor een onbezorgd en ontspannen verblijf. Op het resort vind je diverse sport- en wellnessfaciliteiten zodat je ook tijdens je verblijf aan je conditie of kracht kunt werken en heerlijk kunt ontspannen in het wellnessgedeelte!

Ontdek het resort
Verwarmd binnenzwembad met prachtig uitzicht

Verwarmd binnenzwembad met prachtig uitzicht

Neem je graag een duik in het zwembad? Ons verwarmde binnenzwembad is het gehele jaar geopend! Ideaal om te ontspannen of je spieren los te maken na een actieve dag in de bergen of een uitdagende sportsessie. Vanuit het zwembad kun je daarnaast ook genieten van het prachtige uitzicht over de indrukwekkende omgeving. Als gast van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc heb je gratis toegang tot het zwembad. Er is geen toezicht aanwezig in het zwembad.

Kom tot rust in ons wellnessgedeelte

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc beschikt naast een zwembad ook over diverse wellnessfaciliteiten. Kom bijvoorbeeld heerlijk tot rust in de sauna. De sauna heeft een temperatuur van 75 tot 80⁰C en is voorzien van een groot ligplateau voor ultiem comfort. Wist je dat een bezoek aan de sauna meer is dan alleen ontspannen? Het is ook goed voor je gezondheid, het stimuleert je bloedsomloop en verhoogt je weerstand. Tevens ontgift het je lichaam en worden je vochtreserves ververst. Ook in het bubbelbad en de hamam kun je je volledig ontspannen. Ervaar het eeuwenoude reinigingsritueel van dit Turkse bad en kom volledig tot rust op ons resort!

Boek hier je verblijf

Fitnessruimte: voor de sportieve gasten

In de fitnessruimte op ons resort kun je zowel je cardio- als krachttraining voortzetten met professionele fitnessapparatuur. Bij de fitnessruimte zijn ook douches en kleedhokjes aanwezig, zodat je hier van alle gemakken voorzien bent. Als gast van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc kun je hier gratis gebruik van maken.

Boek hier je verblijf