Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de Zeeuwse kust

Geniet van een onvergetelijke vakantie
aan de Zeeuwse kust

Laat je inspireren voor je verblijf in Zeeland


Het hele jaar door kun je de leukste activiteiten beleven en de prachtige omgeving verkennen tijdens je verblijf aan de Zeeuwse kust. Laat je inspireren voor je vakantie in Zeeland en ontdek onze inspiratiepagina’s. Zo kun je nog meer genieten van je weekendje weg of vakantie op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad!

Samen met je hond op vakantie naar de Zeeuwse kust

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is de ideale bestemming voor een vakantie met hond in Zeeland! Op het resort zijn jij en je hond van harte welkom. Niet alleen is er een speciale hondenspeelplaats met diverse speelelementen voor je hond, ook bevinden zich unieke Petswoningen op ons resort. Deze vakantiewoningen beschikken onder andere over voederbakjes, een bench en een hondendouche. Bovendien zijn de achtertuinen van deze woningen omheind zodat je trouwe viervoeter lekker buiten kunt spelen.

Bekijk de Petswoningen

Verblijf op ons luxe resort aan de Zeeuwse kust

Wil je genieten van een geweldige strandvakantie in Nederland? Wij verwelkomen je graag op ons luxe resort aan de Zeeuwse kust. Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten op ons resort, waaronder een binnen- en buitenzwembad, een restaurant en een minimarkt. Ontdek tijdens je vakantie in Zeeland al het moois dat de omgeving te bieden heeft en beleef één van de vele leuke uitstapjes in Zeeland en omgeving. Boek nu je vakantie in Zeeuws-Vlaanderen en geniet van een heerlijk vooruitzicht!

Boek hier je verblijf