Samen met je trouwe viervoeter
genieten van een geweldig verblijf?

Samen met je trouwe viervoeter
genieten van een geweldig verblijf?

Vakantie met hond in een hondvriendelijke woning in Zeeland


  • Speciale huisdiervriendelijke woningen
  • Omheind hondenspeelveld met diverse speelelementen
  • De ideale vakantiebestemming voor jou en je hond

Een vakantie met je hond in Zeeland beleven? Deze prachtige omgeving is perfect voor de echte strandliefhebbers! Verblijf in een comfortabele huisdiervriendelijke woning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad en maak gebruik van de diverse faciliteiten speciaal voor je hond. Er is van alles te beleven voor jou en je hond tijdens jullie vakantie in Zeeland. Jullie hoeven je dus geen moment te vervelen!

Ontdek het resort

Verblijf in één van de unieke huisdiervriendelijke woningen dicht bij de Zeeuwse kust

Een vakantie met je hond in Zeeland is pas echt compleet met een verblijf in één van de comfortabele huisdiervriendelijke woningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Dé ideale uitvalsbasis voor een geweldige vakantie met je hond in Zeeland! Deze unieke vakantiewoningen zijn geschikt voor 4, 6 of 10 personen en bevinden zich dicht bij de speciale hondenspeelplaats op ons resort. Verder beschikken de woningen over voederbakjes, een bench in de woonkamer en een speciale hondendouche. De achtertuin van je huisdiervriendelijke woning is bovendien omheind zodat je je trouwe viervoeter gerust even uit het oog kunt verliezen.

Bekijk deze woningen
Hond spelend op een grasveld

Ontdek de omheinde speelplaats voor je hond tijdens jullie vakantie in Zeeland

De speciale hondenspeelplaats op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is geliefd door honden! Ze kunnen hier niet alleen heerlijk vrij rondrennen, maar ook spelen met andere honden en zich uitleven op de diverse speelelementen. De omheinde speelplaats beschikt onder andere over een zandbak, een drinkwaterpunt en een wasplaats. Bovendien kunnen ze lekker rennen door de betonbuis, klimmen over de tractorbanden en springen op de kabelhaspels. Perfect voor je hond tijdens jullie vakantie in Zeeland!

Vrouw met hond op het strand tijdens hun vakantie

Geniet tijdens de vakantie in Zeeland samen met je hond van een stranddagje

Zijn jullie echte strandliefhebbers? Dan is Dormio Resort Nieuwvliet-Bad de ideale vakantiebestemming in Zeeland! Het mooie zandstrand van Nieuwvliet-Bad bevindt zich op slechts 1.200 meter van het resort. Honden zijn van hier van harte welkom. In de periode van mei tot en met oktober dient je hond overdag aangelijnd te zijn. Buiten deze periode mag je hond heerlijk vrij rondlopen. Bovendien bevindt zich op ons resort ook een klein speelstrand.

Tip: hondendouche na een bezoek aan het strand

Wordt jouw trouwe viervoeter ook altijd dolenthousiast van het strand? Nadat je hond zich heerlijk heeft uitgeleefd op het mooie zandstrand of in het water, spoel je je hond eenvoudig weer schoon dankzij de hondendouche bij je huisdiervriendelijke woning of bij de wasplaats op de hondenspeelplek. Perfect voor een geweldige strandvakantie met je hond in Zeeland!

Boek een huisdiervriendelijke woning
Tip: hondendouche na een bezoek aan het strand

Bezoek het natuurgebied aan de Zeeuwse kust tijdens je vakantie met je hond

Direct naast het prachtige zandstrand van Nieuwvliet-Bad bevindt zich het natuurgebied de Verdronken Zwarte Polder. Een bezoekje aan dit mooie stukje natuur is perfect te combineren met een stranddagje tijdens jullie vakantie in Zeeland! Honden zijn hier van harte welkom als ze aangelijnd zijn. In de Verdronken Zwarte Polder vind je vele vogelsoorten en schapen in de wei. Bovendien leent de dijk zich perfect voor een stevige wandeling met uitzicht over het indrukwekkende natuurgebied.

Ontdek meer over de omgeving
Restaurant op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Beleef een heerlijke vakantie met je hond in Zeeland

Wij verwelkomen je graag voor een onvergetelijke vakantie samen met je hond in Zeeland! Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van uitgebreide faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, een restaurant en een minimarkt. Zo kun je volop genieten van een geweldige vakantie met je hond in Zeeland!

Verblijf je liever in één van onze andere accommodaties? Jij en je hond zijn ook van harte welkom in onze andere vakantiewoningen, met uitzondering van de Kids-, Wellness- en Poolwoningen.