Wanneer wilt u op vakantie?

Fietsen in de Eifel

De Eifel in Duitsland is uitermate geschikt voor een prachtige fietstocht. Ondanks de bergen zijn er genoeg mogelijkheden om te fietsen in de Eifel zonder al te veel hoogteverschillen. Zo kunt u op uw gemak genieten van de omgeving. Wilt u wel graag een uitdaging in de bergen? Ook dat is geen probleem met een van de vele fietsroutes die te vinden zijn in Nationaal Park Eifel vindt u al snel een route die bij u past.

Fietsroutes in de Eifel

Fietsroutes in Nationaal Park Eifel

Als u graag een rustige route wilt rijden dan is (een stuk van) de Vennbahn een aanrader. Deze route gaat dwars door de Eifel en maakt gebruik van oude spoorlijnen. Hierdoor zijn er weinig hoogteverschillen. Tijdens de route komt u langs allerlei bezienswaardigheden die het Eifel gebied zo bijzonder maken. Denk hierbij aan uitgestrekte landschappen, groene bossen en schilderachtige plaatsjes zoals Monschau.

 

Boek uw verblijf in de Eifel

Een fietsvakantie in Duitsland

Vindt u het niet erg om over de bergen te fietsen? Dan heeft u de keuze uit nog meer prachtige routes. Zo kunt u het noordelijke deel van de Eifel verkennen waarbij u door het Rurdal, de Kevelaer Berg en de Hahnenberg komt. Ook de routes langs de rivieren zijn een aanrader. Deze zijn tevens geschikt voor een familietocht omdat ze niet heel moeilijk zijn en u hier ver weg bent van het wegverkeer. Vlakbij Dormio Resort Eifeler Tor vindt u rivier de Rur. Hierlangs kunt u een prachtige fietstocht maken met de mooiste uitzichten op de rivier.

Fietstocht in het Nationaal Park Eifel
Mountainbiken in de Eifel

Mountainbiken in de Eifel

Als u sportief bent ingesteld kunt u er ook voor kiezen een tocht op de mountainbike te maken in de omgeving van de Eifel. Vanaf Dormio Resort Eifeler Tor zijn er verschillende routes mogelijk die speciaal voor mountainbikers zijn. Deze Eifel-trails leiden langs mooie uitzichten en soms uitdagende onverharde wegen. Een aanrader als u van avontuur houdt!

 

Boek nu uw fietsvakantie in de Eifel!

Verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor

Heeft u zelf geen fiets meegenomen? Dat is geen probleem! Bij Dormio Resort Eifeler Tor heeft u de mogelijkheid om fietsen, mountainbikes en elektrische fietsen te huren. Bij de verhuur ontvangt u leuke tips voor een fietstocht in de omgeving. Tevens is er een wasplaats aanwezig waar u uw fiets of mountainbike kunt schoonspuiten na een fietstocht.

Boek hier uw verblijf bij Dormio Resort Eifeler Tor en verken de Eifel op de fiets.

Vakantiepark Eifel - Dormio Resort Eifeler Tor

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]