Lang verblijf aan de Costa Blanca

De zonnige Costa Blanca leent zich perfect voor een lang verblijf! Het is één van de beste overwinterbestemmingen van Spanje met een mild klimaat en gemiddeld 320 dagen per jaar zon. Bovendien is de Costa Blanca door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot één van de gezondste regio’s van Europa. Door de schone lucht en het aangename klimaat voelen vooral astma- en reumapatiënten, mensen met hart- en vaatziekten, artrose, allergieën en huidaandoeningen zich hier beter. Tel hier de relaxte Spaanse levensstijl, het heerlijke mediterrane eten, de uitgebreide voorzieningen en een dagelijkse siësta bij op en u heeft de ideale bestemming gevonden voor een heerlijk lange zomervakantie of een aangenaam winterverblijf!

Geniet van een lang verblijf aan de Costa Blanca
Langere tijd in Spanje verblijven of overwinteren? Vraag naar de mogelijkheden bij Dormio Resort Costa Blanca

Informeer naar de mogelijkheden!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u langere tijd op Dormio Resort Costa Blanca wilt verblijven. Graag kijken we samen met u naar uw wensen. Voor meer informatie of een kostenindicatie op maat, kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 26 353 77 25 of per e-mail op booking@dormioholidays.nl. Wij verzoeken u bij uw aanvraag de gewenste verblijfsdata, het aantal personen en eventueel het gewenste accommodatietype te vermelden. 

 

Neem contact op >>>

Voorwaarden

Voor een verblijf van 22 nachten of langer gelden speciale voorwaarden. U heeft de keuze uit 2 prijstypen: standaard of flexibel. U ontvangt nu, met uitzondering van de maanden juli en augustus, maar liefst 50% korting op de huur van uw appartement!

Standaard prijs

  • Beste prijs
  • U kunt uw boeking niet annuleren en / of wijzigen
  • De volledige betaling dient te worden voldaan bij het maken van de reservering

 

Flexibele prijs

  • Kosteloos annuleren en / of wijzigen tot 6 weken voor aankomst
  • 25% van het totaalbedrag dient aanbetaald te worden bij het maken van de reservering
  • De resterende 75% van het totaalbedrag dient 6 weken voor aankomst voldaan te worden

 

Lang verblijf aan de Costa Blanca

Luxe appartementen aan de Costa Blanca

Over Dormio Resort Costa Blanca

Direct aan de Spaanse kust bevindt zich het luxe viersterren-superior resort Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. De appartementen zijn uitgerust met een sfeervolle woonkamer met slaapbank, een luxe open keuken, één of twee slaapkamers en badkamers. De royale terrassen zijn voorzien van terrasmeubilair zodat u hier het hele jaar door kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het resort beschikt over uitgebreide faciliteiten en is voorzien van liften, een rolstoelvriendelijke toegang naar het prachtige zandstrand van Cala Lanuza en een parkeergarage.

 

Neem contact op >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]