Wanneer wilt u op vakantie?

Thuiswerken in Maastricht

Werkt u vanuit huis en zijn uw kinderen ook thuis? Bij Dormio begrijpen we dat dit geen ideale situatie is. Om even te ontsnappen bieden wij de mogelijkheid om thuis te werken in één van onze woningen op Dormio Resort Maastricht of de luxe hotelappartementen van Dormio Hotel De Prins van Oranje

Wat zijn de voordelen van thuiswerken bij Dormio?

Royale woningen

Onze woningen beschikken over alle faciliteiten voor een productieve thuiswerkdag. In onze woningen staat een ruime eettafel met voldoende ruimte om aan de slag te gaan. Ook beschikken alle woningen over een gratis wifi verbinding, koffiezetapparaat en een keuken. Verse broodjes kunt u halen bij de bakkerij op het Wilhelmusplein.Boek nu uw thuiswerkplek!

Groene omgeving met veel rust en ruimte

Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel De Prins van Oranje liggen in een rustige, groene omgeving. Hierdoor kunt u ongestoord aan het werk. Geniet in uw pauze en na het werk van de prachtige natuur en ontspan met een heerlijk drankje op uw eigen balkon of terras.

Mio Kids Club activiteiten

Wilt u even uw handen vrij hebben om ongestoord te kunnen werken? Het grootste voordeel van (thuis)werken bij Dormio is dat wij uw kinderen vermaken terwijl u aan het werk bent. Wij organiseren in de Mio Kids Club allerlei buitenactiviteiten voor de kinderen zodat u zich echt even kunt focussen. 

 

Informeer naar de mogelijkheden >>>

Ontspannende faciliteiten

Na een lange werkdag is niets lekkerder dan even totaal ontspannen! Boek daarvoor een thuiswerkplek met uw eigen sauna. Dormio Resort Maastricht beschikt over diverse woningen met een privésauna. Liever buiten ontspannen? Boek dan een speciale wellnesswoning; hier kunt u, naast de sauna, ook genieten van uw privé jacuzzi of buitendouche. 

 

Boek nu uw thuiswerkplek

Actie: combineer werken met ontspanning!

Voor thuiswerkers op Dormio Resort Maastricht hebben we nu een hele aantrekkelijke aanbieding:

  • Boek 2 thuiswerkdagen* (doordeweekse dagen) op Dormio Resort Maastricht en krijg een 3e thuiswerkdag cadeau. Kom bijvoorbeeld op zondag met uw gezin naar het resort en werk vervolgens op maandag en dinsdag vanuit uw vakantiewoning.

    * 2 thuiswerkdagen = 2 nachten. De thuiswerkdagen vallen op doordeweekse dagen.

 

  • Boek een thuiswerkweek (van maandag t/m vrijdag) en krijg een weekendverblijf cadeau!** Zo kunt u van maandag tot en met vrijdag ongestoord werken in uw vakantiewoning, terwijl de kinderen worden vermaakt. Geniet vervolgens in het weekend met uw gezin van een heerlijk verblijf.

    ** De thuiswerkweek = 4 nachten, weekendverblijf = 2 nachten

 

Boek uw thuiswerkplek >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]