Wanneer wilt u op vakantie?

Werk en ontspanning combineren in Maastricht

Kunt u vanuit huis werken en wilt u uw werk combineren met ontspanning? Boek dan een thuiswerk verblijf in één van onze woningen op Dormio Resort Maastricht of de luxe hotelappartementen van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Bekijk nu onze speciale aanbieding!

Wat zijn de voordelen van thuiswerken bij Dormio?

Royale woningen

Onze woningen beschikken over alle faciliteiten voor een productieve thuiswerkdag. In onze woningen staat een ruime tafel zodat u voldoende ruimte heeft om aan de slag te gaan. Ook zijn er bureaustoelen beschikbaar. Alle woningen beschikken over een gratis wifi verbinding, koffiezetapparaat met koffie en een ruime keuken. Na het werk kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen vakantiewoning.Boek nu uw thuiswerkplek!

Groene omgeving met veel rust en ruimte

Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel De Prins van Oranje liggen in een rustige, groene omgeving. Hierdoor kunt u ongestoord aan het werk. Het voordeel van deze thuiswerkplek is dat u in uw pauze een heerlijke wandeling kunt maken door de prachtige Limburgse natuur. Liever de omgeving per fiets verkennen? Huur dan een fiets bij de Fietsverhuur Dousberg op het resort.  

Ontspannende faciliteiten

Na een lange werkdag is niets lekkerder dan even totaal ontspannen! Boek daarvoor een thuiswerkplek met uw eigen sauna. Dormio Resort Maastricht beschikt over diverse woningen met een privésauna. Liever buiten ontspannen? Boek dan een speciale wellnesswoning; hier kunt u, naast de sauna, ook genieten van uw privé jacuzzi of buitendouche. 

 

Informeer naar de mogelijkheden >>>

Bourgondisch genieten

Als u in Maastricht verblijft horen lekker eten en drinken er natuurlijk bij. De bakkerij op het resort is geopend voor verse broodjes en de echte Limburgse vlaai! Omdat het restaurant ’t Proeflokaal op het resort gesloten is hebben wij diverse maaltijden en maaltijdboxen voor u samengesteld zodat u toch bourgondisch kunt genieten tijdens uw verblijf. Benieuwd wat er op het menu staat? Lees hier verder. 

Boek nu uw thuiswerkplek

Actie: combineer werken met ontspanning!

Hebben we u al overtuigd? Voor thuiswerkers op Dormio Resort Maastricht hebben we nu een hele aantrekkelijke aanbieding:

  • Boek 2 thuiswerkdagen* (doordeweekse dagen) op Dormio Resort Maastricht en krijg een 3e thuiswerkdag cadeau. Kom bijvoorbeeld op zondag met uw gezin naar het resort en werk vervolgens op maandag en dinsdag vanuit uw vakantiewoning.

    * 2 thuiswerkdagen = 2 nachten. De thuiswerkdagen vallen op doordeweekse dagen.

 

  • Boek een thuiswerkweek (van maandag t/m vrijdag) en krijg aansluitend een weekendverblijf cadeau!** Zo kunt u van maandag tot en met vrijdag ongestoord werken in uw vakantiewoning en vervolgens in het weekend samen genieten van het weekend.

    ** De thuiswerkweek = 4 nachten, weekendverblijf = 2 nachten

 

Boek uw thuiswerkplek >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]