Wanneer wilt u op vakantie?

Werk en ontspanning combineren in Maastricht

Kunt u vanuit huis werken en wilt u uw werk combineren met ontspanning? Boek dan een workation in één van onze woningen op Dormio Resort Maastricht of de luxe hotelappartementen van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Bekijk nu de voordelen!

Wat zijn de voordelen van thuiswerken bij Dormio?

Royale woningen

Onze woningen beschikken over alle faciliteiten voor een productieve thuiswerkdag. In onze woningen staat een ruime tafel zodat u voldoende ruimte heeft om aan de slag te gaan. Alle woningen beschikken over een gratis wifi verbinding, koffiezetapparaat en een ruime keuken. Na het werk kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen vakantiewoning.Boek nu uw thuiswerkplek!

Groene omgeving met veel rust en ruimte

Dormio Resort Maastricht en Dormio Hotel De Prins van Oranje liggen in een rustige, groene omgeving. Hierdoor kunt u ongestoord aan het werk. Het voordeel van deze thuiswerkplek is dat u in uw pauze een heerlijke wandeling kunt maken door de prachtige Limburgse natuur. Liever de omgeving per fiets verkennen? Huur dan een fiets bij de Fietsverhuur Dousberg op het resort.  

Bourgondisch genieten

Als u in Maastricht verblijft horen lekker eten en drinken er natuurlijk bij. De bakkerij op het resort is geopend voor verse broodjes en de echte Limburgse vlaai! Daarnaast kunt u bij onze horecagelegenheden terecht voor een heerlijke lunch of diner. Voor nog meer gemak kunt u deze ook bij uw vakantiewoning laten bezorgen. Bekijk hier de horecafaciliteiten.Boek nu uw thuiswerkplek

Boek nu uw thuiswerkverblijf!

Hebben we u al overtuigd? Boek dan nu uw thuiswerkplek op Dormio Resort Maastricht!

Boek nu uw thuiswerkplek >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]