Het hele jaar door genieten van het buitenleven

Het hele jaar door genieten van het buitenleven

Verandawoningen op Dormio Resort Maastricht


Wil je volop genieten van een bourgondisch verblijf? Ontdek dan de nieuwe verandawoningen op Dormio Resort Maastricht. In deze vrijstaande vakantiewoningen kun je het hele jaar door heerlijk buiten zitten onder de veranda. De royale verandawoningen beschikken over een heater, barbecue, tuinset en comfortabele loungeset en zijn geschikt voor maximaal 6 of 8 personen. Zo kun je optimaal genieten tijdens een bourgondisch verblijf in Maastricht!

Ontdek Dormio Resort Maastricht

Boek hier je verandawoning

Ontdek de prachtige omgeving tijdens je verblijf in Maastricht

Wil je samen het bruisende centrum van Maastricht ontdekken? Dat kan! Je vindt het Vrijthof op slechts 10 minuten fietsen van het resort. Heb je geen fiets mee? Geen probleem! Je kunt eenvoudig een (elektrische) fiets huren bij de fietsverhuur op ons resort. Een verblijf in Maastricht is tevens de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de omliggende steden en dorpen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Valkenburg of steek de grens over voor een bezoek aan Duitsland.

Lees meer over de omgeving

Wist je dat…

je tijdens de zomer in de minimarkt op ons resort al je barbecuebenodigdheden kunt halen? Verder biedt de minimarkt ook heerlijke streekproducten en een ruim assortiment aan boodschappen. Zo kom je nooit iets tekort voor je barbecue!

Wist je dat…

Boek nu je verandawoning in Maastricht

Wil je nog meer genieten van het bourgondische leven? Laat je dan culinair verrassen bij de sfeervolle horecagelegenheden op ons resort. Daarnaast vind je op ons resort nog meer hoogwaardige faciliteiten. Ontspan bijvoorbeeld in het spa-wellnesscentrum, neem een duik in het verwarmde zwembad op ons resort of huur een fiets bij Fietsverhuur Dousberg!

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier alle accommodaties