Wanneer wilt u op vakantie?

Een vakantiehuis in de Eifel met hond

Neem uw hond mee op vakantie naar een vakantiehuis in de Duitse Eifel. Wij verwelkomen u en uw hond graag op Dormio Resort Eifeler Tor. Zo kunt u écht met het hele gezin op vakantie!

Met het hele gezin naar de Eifel

Omdat de Eifel op korte afstand van Nederland ligt, kunt u uw hond prima meenemen in de auto. Duitsers houden van honden en hierdoor kunt u op veel plekken terecht met uw viervoeter. Denk hierbij aan restaurants, maar dus ook aan vakantiewoningen. U zult zien dat u in een restaurant vaak wat water voor de hond krijgt en dat niemand vreemd opkijkt dat u uw huisdier meeneemt.

 

Boek nu een verblijf voor u en uw hond >>>
Dormio Resort Eifeler Tor - hond
Dormio Resort Eifeler Tor - gezin met hond

Met de hond op vakantie naar de Eifel

Bij Dormio Resort Eifeler Tor neemt u uw hond lekker mee op vakantie, waardoor u hem of haar niet meer achter hoeft te laten bij een pension of bekende! Ga heerlijk met zijn allen wandelen in de bergen en geniet samen van de prachtige natuur.

Is het warm buiten en wilt u uw hond even laten afkoelen? Laat hem of haar zwemmen in één van de meren die Nationaal Park Eifel rijk is. En wellicht zwemt u zelf ook een stukje mee. Is het koud buiten? Dan kunt u een stuk gaan hardlopen met de hond. De bergen zijn een uitdaging, maar hier krijgen u en uw hond het zeker lekker warm van.

Regels voor honden in Duitsland

Let er op dat er in Duitsland aanlijnplicht is. Zeker tijdens het jachtseizoen is het aan te raden om uw hond ten alle tijden aan de lijn te houden tijdens een boswandeling. Verder is het goed om te weten dat u in Duitsland verplicht bent om uw hond goed vast te zetten in de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reiskennel, hondenrek of tuigje.

 

Boek nu uw verblijf!
Dormio Resort Eifeler Tor - wandeling met hond
Vakantiepark Eifel - Dormio Resort Eifeler Tor

Honden toegestaan op Dormio Resort Eifeler Tor

In een groot aantal huizen op Dormio Resort Eifeler Tor zijn honden toegestaan. Op aanvraag kunt u een hond bijboeken bij uw accommodatie. Zo kunt u samen met uw hond genieten van de bosrijke omgeving en prachtige wandelingen maken. Het uitlaten van uw hond was nog nooit zo leuk!

Boek hier uw verblijf op Dormio Resort Eifeler Tor en kom samen met uw hond de Eifel ontdekken.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]