Vlog van reisvlogger Bonnie over de hotspots van Maastricht

28-11-2016

Reisvlogger Bonnie vindt de hotspots van Maastricht

Ga je naar Maastricht, dan is het toch net of je op vakantie gaat? Reisvlogger Bonnie vindt in ieder geval van wel. Voor haar voelt Maastricht als het buitenland. En er valt zó veel te beleven. Ze bezoekt er 3 wel heel bijzondere hotspots. Laat je inspireren!

 

Bekijk hier de bijzondere hotspots in Maastricht waar Bonnie langs gaat tijdens haar verblijf op Dormio Resort Maastricht.

Vlog van reisvlogger Bonnie over de hotspots van Maastricht

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!