Just Like Sushi deelt ervaring over wellness woning Dormio Resort Maastricht

24-10-2019

Joyce kwam samen met haar vriend en moeder overnachten in een van onze wellness woningen. Hieronder lees je haar ervaringen.

Een overnachting in een wellness woning in Dormio Resort Maastricht
Toen we aankwamen was het personeel van Dormio ons huisje aan het klaarmaken. Wij besloten daarom om even naar Loods5 te gaan, een interieurwinkel op slechts 10 minuten rijden van Dormio. Tijdens het shoppen werden we opgebeld, onze woning was klaar - wat een service! Bij aankomst van de woning zag ik dat het nog een extra verdieping had. Hier was ik erg blij mee, want thuis woon ik in een appartement. Het meest interessante item van het huis was te vinden in de tuin… een bubbelbad! De wellness woning heeft ook een sauna, heerlijk. Een perfecte traktatie na een drukke week. Na heerlijk te hebben gerelaxed in het bubbelbad, gingen we naar ‘t Proeflokaal voor een hapje eten.

   

‘T Proeflokaal is een heel leuk concept met foodtrucks. Je hebt de keuze uit Italiaans of Aziatisch en nog veel meer. Wij gingen voor heerlijke frietjes met zuurvlees, een Limburgse specialiteit.

Toen de volgende dag aanbrak was het helaas alweer tijd om te gaan. We gingen langs ‘t Proeflokaal voor een ontbijt. Het ontbijt heeft alle ingrediënten voor een perfecte start van de dag. Ze maken zelfs scrambled eggs voor je, mijn persoonlijke favoriet! Ik kan een vakantie bij Dormio Resort Maastricht echt aanraden. Het is helemaal aan jou wat je gaat doen, je kan heerlijk de hele dag op het resort ontspannen of Maastricht ontdekken. Ik heb mijn vrienden en familie al enthousiast gemaakt over mijn overnachting en ik hoop snel terug te komen!

Een vakantie in de mooie stad Maastricht
Volgens Joyce voelt Maastricht aan als een “cute French city”, maar dan op slechts 1 uur rijden van haar woonplaats. Ze vindt het heerlijk om in haar vrije tijd Nederlandse steden te verkennen. Maastricht is een plek waar zij graag terugkomt. In haar blog geeft ze, naast het delen van haar ervaringen over Dormio Resort Maastricht, 8 tips ‘wat te doen in Maastricht in 24 uur’. Lees haar blog hier.

 

Keer terug naar Blog Homepage

Just Like Sushi deelt ervaring over wellness woning Dormio Resort Maastricht

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!