Joy From Joyce deelt ervaringen met gezin in Dormio Resort Maastricht

17-10-2019

Joyce van Joy From Joyce kwam deze maand samen met haar gezin bij ons overnachten. In dit blog lees je hoe zij en haar gezin Dormio Resort Maastricht ervaren hebben.

Tot 24.00 uur inchecken en sfeervolle vakantiehuisjes!

Wij kwamen laat aan bij het resort. Gelukkig was dit geen probleem. Je kan namelijk tot 24.00 uur inchecken, wat ik een groot pluspunt vind. Wij verbleven in het Gildehuis, een 6-persoons vakantiehuis perfect voor het gezin. Het huis is erg netjes en sfeervol ingericht. Het interieur had ik graag meegenomen naar huis!

 

Blogger Joy from Joyce met gezin bij Dormio Resort Maastricht

Kids kwartier bij Dormio Resort Maastricht

 

Een hemels bed dat al opgemaakt is bij aankomst

Tijdens mijn vakantie heb ik heerlijk geslapen. Een fijn bed is namelijk niet in elk vakantiepark vanzelfsprekend. Super fijn dat de bedden al opgemaakt waren bij aankomst. Vaak zie je dat je dit nog zelf moet doen en bij Dormio hoeft dit niet.

Een rustige omgeving op slechts 10 minuten van het Vrijthof

Samen met mijn gezin genoot ik van de rustige en bosrijke omgeving van het resort, dat op slechts 10 minuten fietsen van de binnenstad van Maastricht ligt. We maakten ook een dag gebruik van fietsverhuur Dousberg. Ze hebben een ruime keuze aan fietsen en e-bikes. Leuk om fietsend Maastricht te verkennen! We hadden ons alleen verkeken op de heuvels... 

De kids vermaken zich: dansen en spelen bij de Mio Kidsclub

Op het resort is een super leuke kidsclub. Toen wij ‘s ochtends de fietsen ophaalden hebben de meisjes nog heerlijk gedanst. In het zwembad draaiden ze muziek en legden ze allerlei speelgoed in het bad. Mio, de mascotte van Dormio, is vaak aan het spelen bij het kids kwartier. Het kids kwartier is een speeltuin te vinden op het resort. Alle speeltuinen zijn trouwens erg leuk. Niet alleen overdag, maar ook na het avondeten is er nog van alles voor de kids te doen.

 

Blogger Joy from Joyce bij Dormio Resort Maastricht met kids

 

Een rijkelijk ontbijt bij ‘t proeflokaal

Lekkere broodjes, beleg, eieren, bacon, vlaai… We hadden veel te kiezen bij ons ontbijt bij ‘t proeflokaal. Niet alleen de keuze was reuze, we hebben ook heerlijk gesmikkeld! Daarnaast vind je ook een bakkerij en een foodcourt op het resort.

Lees hier het hele blog van Joyce.

 

Keer terug naar Blog Homepage

Joy From Joyce deelt ervaringen met gezin in Dormio Resort Maastricht

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!