Dormio Resort Maastricht: decor voor tv-programma BBQ Street van 24Kitchen

01-05-2020

Het BBQ-seizoen op Dormio Resort Maastricht is geopend!

Vanaf 11 mei 2020 is Dormio Resort Maastricht het decor voor een nieuw programma bij 24Kitchen: BBQ Street. In dit culinaire programma delen de grootste (inter)nationale grillmasters exclusieve BBQ tips en tricks. Na het zien van BBQ street kun je direct aan de slag als BBQ expert!

Het team van grillmasters bestaat uit echte BBQ professionals zoals wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen, tevens hoofdjury van Grillmasters en schrijver van maar liefst 8 kookboeken. Harm Jan Bloem,  Zuid-Afrikaanse-braaideskundige en jarenlange BBQ-televisiechef bij RTL. En Ralph de Kok, BBQ-kampioen, schrijver van 3 grillboeken en bekend van TV. Later in het seizoen gaan we internationaal met de bekende Belgische grillmaster Peter de Clercq.

In de achtertuinen van de luxe vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht, laten de presentatoren elke dag zien hoe je zelf de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue! Welke marinades zijn het lekkerst? Hoe voorkom je dat vis aan de grill blijft plakken? Hoe bereid je de lekkerste voorgerechten en dessert voor je familie of vrienden? Heeft elk land een speciaal barbecuegerecht? In BBQ Street maak je niet alleen kennis met traditionele BBQ-recepten maar ook met gerechten uit andere werelddelen, denk aan matambre, pulled pork en sosaties. Reis de wereld rond met deze BBQ masters!

In totaal zijn er 130 afleveringen op Dormio Resort Maastricht opgenomen. Deze zijn binnenkort allemaal te zien op bbqstreet.nl, een groot deel van de afleveringen wordt dagelijks uitgezonden op 24Kitchen.

Heeft u al trek en wilt u de tips en tricks zelf uitproberen?
Speciaal voor alle BBQ liefhebbers verkopen wij in de streekwinkel op Dormio Resort Maastricht barbecues en houtskool zodat je zelf op het terras van jouw vakantiewoning aan de slag kunt!  

 

Dormio Resort Maastricht: decor voor tv-programma BBQ Street van 24Kitchen

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!