5x tips van Jip voor een heerlijk weekend Maastricht

05-11-2019

Sportfanaat Jip Sanders ontdekt met haar vriend Maastricht. We nodigden Jip en haar vriend uit om in Dormio Hotel De Prins van Oranje te overnachten. Ze verklapt ook haar favoriete hotspot in Maastricht. Lees je mee?

5x (sportieve) tips van Jip voor een weekend Maastricht

  • Ga een heerlijk stuk hardlopen in de mooie bosrijke omgeving van Maastricht.
  • Een weekendje naar Maastricht is perfect om even op te laden.
  • Houdt een goede shopsessie in Maastricht.
  • Wandel door de binnenstad en bekijk leuke bruggen en pleintjes.
  • Sluit je dag/weekend af met champagne in bed!

 

 

Favoriete hotspot in Maastricht: Livin’ Room
Jip kreeg van haar volgers de tip om te lunchen bij Livin’ Room Maastricht. Het sfeervolle interieur, de heerlijke vers gebakken gevulde pita’s en het vriendelijke personeel zorgen voor een geweldige ervaring. (En de goddelijke brownies zijn ook zeker een aanrader!)

 

Hier lees je het hele blog van Jip.

 

Keer terug naar Blog Homepage

5x tips van Jip voor een heerlijk weekend Maastricht

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!