5x restaurant tips in Maastricht van Merel van Healthy Wanderlust

15-10-2019

Afgelopen maand verbleef Merel van Healthy Wanderlust bij ons. Benieuwd hoe zij Dormio Hotel De Prins van Oranje en Dormio Resort Maastricht ervaren heeft? Lees snel verder!

Merel weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Wij nodigden haar uit om Maastricht te ontdekken en bij ons in Dormio Hotel De Prins van Oranje te overnachten. Dormio Hotel De Prins van Oranje is gelegen op een rustige locatie vlakbij Maastricht. Heerlijk om even op te laden, maar ook om binnen een paar minuten in de bruisende stad te staan. Merel geeft in haar blog 5 restaurant tips en beschrijft de grootste pluspunten van Dormio. Lees je mee?

 

5x restaurant tips van Merel

  1. Restaurant BRANDSØN - Hier kan je terecht voor een heerlijk 3 gangen diner en lekkere cocktails!
  2. Livin' Room Maastricht - Merel genoot hier van een heerlijke lunch in een huiselijke sfeer.
  3. Restaurant Burgerlijk - Je bestelt hier de lekkerste burgers en bijgerechten. 
  4. Kaldi Koffie & Thee - De lekkerste koffie met uitleg over hoe je de beste koffie zet. 
  5. KOFFIE bij Joost en Maartje - Super gezellige plek voor een bakje koffie. 

 

De grootste pluspunten van Dormio Maastricht volgens Merel

  1. Het Dormio Hotel De Prins van Oranje ligt super dichtbij het centrum...
  2. Maar we konden naast de gezellige drukte van de stad ook genieten van de rust.
  3. Je hebt de mogelijkheid een fiets te huren.
  4. De huizen op het Dormio Resort in Maastricht zijn elk met eigen tuin. Ideaal voor langere vakanties of vakanties met kinderen.
  5. Steden als Valkenburg en Gulpen zijn vlakbij en gemakkelijk te bezoeken.

 

 

“Wij werden uitgenodigd om een nachtje in het Dormio Hotel De prins van Oranje te verblijven en ik ben blij dat we dit hebben gedaan.” Merel vertelt in haar blog ook over een aantal leuke hotspots in Maastricht. Benieuwd? Lees hier verder.

 

Keer terug naar Blog Homepage

5x restaurant tips in Maastricht van Merel van Healthy Wanderlust

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!