5x fijne momenten: Style and Sugar overnacht met baby in Maastricht

24-10-2019

Greet kwam samen met haar man en dochter van 6 maanden bij ons overnachten. De overnachting bij Dormio Hotel De Prins van Oranje was de allereerste hotelovernachting samen met haar dochtertje. Wat vond Greet dit spannend… Benieuwd naar haar ervaringen? Lees ze hieronder.

5x fijne momenten van Greet

  1. Voor het eerst op pad met je baby? Wij vonden het fijn om voor onze vliegreis een nacht te slapen in het Dormio Hotel De Prins van Oranje. 
  2. Je hoeft geen waterkoker mee te nemen. Deze was aanwezig om voedingen mee te maken. (Oh, je hoeft trouwens ook niet af te wassen want er is een vaatwasser aanwezig!)
  3. In de Foodcourt geniet je van heerlijke gerechtjes.
  4. Haal ‘s ochtends vroeg bij het bakkertje verse broodjes.
  5. Op de 8e verdieping van het Dormio Hotel Prins van Oranje vind je Restaurant Rantrée, wij vonden deze geweldig!

“Wij vinden het hotel en het prachtige bijbehorende park echt de moeite waard om eens te boeken! Kijk die omgeving, die prachtige Instagram-proof vakantiehuisjes en ook nog eens dichtbij Maastricht. Wij komen hier graag nog eens terug.” Het hele blog van Greet lees je hier.

      

 

Keer terug naar Blog Homepage

 

5x fijne momenten: Style and Sugar overnacht met baby in Maastricht

Auteur:

Cees Santifort

Graag stel ik mij aan u voor! Mijn naam is Cees Santifort, ik ben werkzaam als Resort Manager bij Dormio Resort Maastricht. In mijn rol als Resort Manager zorg ik er samen met mijn gehele team voor dat u een leuke, geslaagde vakantie heeft. Of dat uw weekendje Maastricht er één wordt om nooit te vergeten. Daarnaast ben ik er voor verantwoordelijk dat we u de hoogste kwaliteit van service en accommodatie bieden: voor jong en oud, voor vakantievierders en de zakelijke gast. Gezelligheid en oprechte aandacht voor uw wensen staan daarbij altijd voorop. Laat het ons weten wanneer u iets mist of wanneer u vindt dat we het beter moeten doen en vertel het anderen wanneer u tevreden was bij ons. Ik hoop u graag (nogmaals) te verwelkomen bij Dormio Resort Maastricht!