Wanneer wilt u op vakantie?

Vakantiepark in Zuid-Limburg

Wilt u op vakantie in Zuid-Limburg en genieten op een vakantiepark nabij het centrum van Maastricht? Op slechts 10 minuten fietsafstand van de beroemde Vrijthof, kunt u op de Dousberg in Maastricht genieten van uw vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Zuid-Limburg. Dormio Resort Maastricht combineert luxe, rust en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van Maastricht.

 

  • Vakantiepark op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Maastricht
  • Limburgse vakantiewoningen
  • Gratis WiFi
  • Inclusief zwemfaciliteiten

Luxe vakantiepark

Na een hele dag op ontdekking wilt u natuurlijk genieten in een heerlijke vakantiewoning. Verblijf om deze reden op Dormio Resort Maastricht. Dit nieuwe vakantiepark op 10 minuten van Maastricht, is de ultieme startplek voor een ontdekking in Zuid-Limburg. Wat dacht u bijvoorbeeld van alle faciliteiten die u kunt vinden op het vakantiepark. Of de verschillende vakantiewoningen, voorzien van vele gemakken.

 

Kom thuis op Dormio Resort Maastricht na een dag ontdekken en plons in het zwembad van Club Pellikaan. Als gast op Resort Maastricht mag u kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van Club Pellikaan Maastricht, gelegen op 300 meter van het resort. Trekt u liever de golfbaan op? De 27-holes golfbaan van International Golf Maastricht ligt om het vakantiepark heen. Ook zijn er genoeg horeca voorzieningen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bistro de Dousberg met haar klassieke streekgerechten of Brasserie – Restaurant 1632 met adembenemend uitzicht over de golfbaan. Op dit vakantiepark in Zuid-Limburg komt u helemaal tot rust!

Wat te doen?

Zuid-Limburg is een streek in de provincie Limburg die zich uitstrekt vanaf de gemeente Sittard-Geleen tot het zuidelijkste puntje van Nederland. Maastricht is al sinds 1839 de hoofdstad van de provincie en ook het bruisende hart van Zuid-Limburg. Een streek die zich voornamelijk kenmerkt door het glooiende landschap en de on-Nederlandse vergezichten. De VVV van Zuid-Limburg noemt de streek ook wel: "Een stukje buitenland in eigen land".

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]