Wanneer wilt u op vakantie?

Maastrichts Mooiste: de mooiste hardloopwedstrijd van het zuiden

U kunt natuurlijk op een ontspannende wijze de stad Maastricht ontdekken, maar dat kan ook op een inspannende manier. Doe mee met hét hardloop- en wandelevenement van Limburg: ‘Maastrichts Mooiste’. Het evenement is geschikt voor alle leeftijden. Zo ziet u Maastricht op een verrassend andere manier.

City Centre Trail

Het loopweekend begint op vrijdagavond met de Maastrichts Mooiste City Centre Trail. Deze unieke tocht brengt u langs de mooiste plekjes van Maastricht. Ren bijvoorbeeld door de bioscoop, het kapel en het Bonnenfantenmusem. De tocht is zonder tijdregistratie, dus u kunt optimaal genieten van al het moois dat u tegenkomt.

De Hardloopklassieker

Het loopweekend wordt op zondag afgesloten met ‘De Hardloop Klassieker’. Dit is een hardloopwedstrijd waarbij je mee kunt doen aan drie verschillende afstanden: 5km, 10km en de 10 Engelse mijl.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Maastrichts Mooiste bij Dormio Resort Maastricht

Actief Maastricht verkennen tijdens Maastrichts Mooiste

Foto's: Ger de Loo

Wandeltocht

Houdt u niet van hardlopen? Op zaterdag kunt u ook door middel van een wandeltocht Maastricht verkennen. De wandelroute loopt langs de Hoge Fronten en het oude centrum van Maastricht. Voor iedereen is er een passende wandeling met vier verschillende loopafstanden.

 

Meer informatie leest u op de website van Limburgs Mooiste.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Verblijf op Dormio Resort Maastricht

Maastrichts Mooiste is ideaal te combineren met een verblijf op Dormio Resort Maastricht, het ligt op slechts 10 minuten rijden van het evenement. Met een verblijf in één van de luxe vakantiewoningen van twee tot twintig personen op Dormio Resort Maastricht maakt u uw weekend onvergetelijk. Bovendien is het een voordelige manier om met een groep te overnachten.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Luxe verblijf op Dormio Resort Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]