Wanneer wilt u op vakantie?

Let op: in verband met alle maatregelen rondom het COVID-19 virus kan het zijn dat niet alle activiteiten en/of evenementen in 2020 plaats kunnen vinden.

André Rieu op het Vrijthof

Elke zomer kunt u in Maastricht genieten van de traditionele zomeravondconcerten van André Rieu, zijn Johann Strauss orkest en de bijzondere gastoptredens op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof. Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein in het centrum van de Limburgse hoofdstad en verandert elk jaar in een openluchtconcertzaal waar Rieu zorgt voor onvergetelijke muzikale avonden.

 

Een bezoek aan een van de zomeravondconcerten van Rieu staat garant voor een magische avond met heerlijke melodieën en komische en ontroerende muzikale momenten. In juli 2019 heeft hij twaalf keer op het Vrijthof gespeeld. 

 

Ga voor meer informatie, de exacte speeldata en toegangskaarten naar de website van André Rieu.

Combineer uw bezoek aan André Rieu op het Vrijthof met een bezoek aan Dormio Resort Maastricht
Geniet van André Rieu en Dormio Resort Maastricht

Verblijf in een vakantiewoning in Dormio Resort Maastricht

Maak uw André Rieu-beleving compleet met een overnachting in een van de Limburgse vakantiewoningen van Dormio Resort Maastricht, dichtbij het bruisende centrum van Maastricht. Hartje Maastricht ligt op slecht vier kilometer afstand van het resort. Dat is ongeveer tien minuten fietsen. Een overnachting op Dormio Resort Maastricht is per persoon voordeliger dan een hotel. En natuurlijk véééél leuker!

 

Boek hier uw verblijf in Maastricht >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]