Wanneer wilt u op vakantie?

Faciliteiten in Resort Eifeler Tor

Bolloclub

Kinderen zullen zich bij ons niet vervelen. In de Bollo-club bieden wij in de Nederlandse en Duitse schoolvakanties verschillende activiteiten voor jong en oud. Voorbeelden van onze activiteiten zijn knutselen, schilderen of waterspelen. Daarnaast organiseren wij ook regelmatig themadagen, zoals Piratendag of Ridders en Prinsessen. Ook kunnen uw kinderen meedoen aan de mini-disco of de Bollo-Bingo. Buiten de schoolvakanties is de Bollo-club ook geopend om te kleuren of te spelen.

Supermarkt

De supermarkt op het park biedt een compleet assortiment met meer dan 2.000 verschillende producten. Wat is er nu lekkerder dan de lucht van vers gebakken broodjes. In de supermakt kunt u hier terecht om een heerlijk vakantie ontbijt samen te stellen en te genieten van een heerlijke croissant, een chocolade croissant of een ander vers gebakken broodje. Bent u iets vergeten of wilt u gemakkelijk boodschappen doen? Dan is de supermarkt op het park erg praktisch.

Eifeler Trendhaus

In kadoshop 'Eifeler Trendhaus' kunt u naar hartenlust inkopen doen. In ons assortiment vindt u veel regionale producten, zoals Heimbacher bier, Monschauer mosterd, Vossenacker Holunderlikeur of praktische regionale producten die erg in trek zijn. Bent u op zoek naar een trendy horloge van het merk OZOO, een moderne sjaal, sieraden of een handtas? Kom gerust eens kijken in de shop.

Rureifel Tourismus

Bij het kantoor van Rureifel-toerisme vindt u een schat aan informatie over alle bezienswaardigheden en attracties in de regio. U heeft ook de mogelijkheid om een gids te boeken voor een wandeling in het national park die u individueel begeleidt. Ook kan Rureifel-toerisme u informeren over de mooiste fietsroutes en de aantrekkelijke kanotochten over het meer. Uiteraard kennen de medewerkers de regio als geen ander.

www.rureifel-tourismus.de

Outdoor Shop

In Duitsland zeggen ze: "Slecht weer bestaat niet, hooguit verkeerd geklede mensen!”

Het maakt niet uit of het buiten hevig sneeuwt, of dat de zon intensief schijnt: iedereen die een tocht in de natuur wil maken, vindt in onze outdoorshop precies de juiste kleding voor elke activiteit. Jürgen en Heidi Nagelschmid, die deze speciaalzaak runnen, hebben een ruim assortiment met onder andere de volgende topmerken: Adenauer, Mammut, Raichle, ToKO en Fischer.

www.outdooraktiv-shop.de/

Wellness

Geniet van het Wellnessaanbod met onder andere een stoombad, sauna en massagesalon.
Massage-aanbod - Myriam Adams
Massage-aanbod - Ellie Bongard

Massages kunt u reserveren via de receptie:
Tel.:      0049 2446 809 4959 
E-mail: rezeption@resorteifelertor.de  

Zwembad

Het binnen- en buitenzwembad van Resort Eifeler Tor is exclusief toegankelijk voor onze gasten. Het hele jaar door bieden zij u verfrissing en ontspanning. Bij het openluchtzwembad staan comfortabele stoelen en heeft u direct toegang tot onze snackbar met heerlijke ijsjes, frietjes of snacks. De moderne ambiance van het zwembad in combinatie met het adembenemende uitzicht over het Rurdal zorgen voor een unieke ervaring. 

Foto's van zwembad

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]