Unieke vergaderlocatie
in de Eifel

Unieke vergaderlocatie
in de Eifel

Vergaderen op Dormio Resort Eifeler Tor


  • Unieke locatie in de prachtige Eifel
  • Voor vergaderingen, congressen, zakelijke events en teambuilding
  • Zalen tot 100, 120 of 200 personen
  • Luxe vergadervilla’s tot 12 personen

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie op een unieke plek? Ontdek dan nu de mogelijkheden op Dormio Resort Eifeler Tor. Vergaderingen, incentives, congressen, teambuilding of events: Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over alle mogelijkheden om je zakelijke evenement tot een succes te maken! Met onze luxe vergaderzalen en de unieke Business Bar ben je verzekerd van een geslaagd bedrijfsevent. We vertellen je graag ons geheim: de frisse lucht van de Rursee, waarop je een mooi uitzicht hebt vanaf het resort, inspireert je tijdens het werk en blaast alle zorgen weg. Kom je dat ook ervaren?

Ontdek Dormio Resort Eifeler Tor

Vergaderen op Dormio Resort Eifeler Tor

De vergaderzalen en restaurants op Dormio Resort Eifeler Tor zijn uitermate geschikt voor je zakelijke bijeenkomst. Hier ben je aan het juiste adres voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst! De luxe villa’s op het resort maken ook meerdaagse evenementen of vergaderingen in een kleinere, intieme setting mogelijk. Uiteraard zijn onze locaties voorzien van de gewenste audiovisuele middelen. De dag kan worden afgesloten met een borrel in onze exclusieve Business Bar! Wij nodigen je van harte uit de locaties te bezichtigen.

Informeer naar de mogelijkheden
Grote Conferentiezaal tot 200 personen

Grote Conferentiezaal tot 200 personen

Vergadervilla's tot 12 personen

Vergadervilla's tot 12 personen

Business Bar tot 100 personen

Business Bar tot 100 personen

Restaurant "Casa Ruscello" tot 120 personen

Restaurant "Casa Ruscello" tot 120 personen

Restaurant "Heimbacher Brauhaus" tot 120 personen

Restaurant "Heimbacher Brauhaus" tot 120 personen

Kookstudio “Heimbacher Kochstudio”

Kookstudio “Heimbacher Kochstudio”

Torzaal: conferentiezaal tot 200 personen

Kroonluchters, met fluweel beklede stoelen, spiegels met gouden lijsten – dat is de Torzaal van Dormio Resort Eifeler Tor! Deze zaal is van alle gemakken voorzien en daardoor geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten en vergaderingen. De Torzaal heeft een capaciteit tot 200 personen in theateropstelling, maar uiteraard zijn er ook andere zaalopstellingen mogelijk. Wij bespreken graag je wensen!

Vergadervilla’s tot 12 personen

Maak van je feest of vergadering een meerdaags evenement en kom tot rust in één van onze villa’s of appartementen! Onze vergadervilla's bieden vergaderruimte voor maximaal 12 personen en overnachtingsmogelijkheden onder één dak. De villa's zijn te boeken in verschillende categorieën (comfort of luxe). In de vergadervilla is het ook mogelijk om gebruik te maken van een flip-over en/of een beamer.

Bekijk onze accommodaties

Business Bar tot 100 personen

Werkstress verdwijnt als sneeuw voor de zon als je onder het genot van een verkoelend drankje kunt vergaderen of bijpraten met je collega’s in onze Business Bar. Geniet van een elegante longdrink, fruitige cocktail of ons eigen Heimbacher bier. De onderste verdieping van de markante toren stijgt hoog uit boven de Rurvallei en is exclusief gereserveerd voor bezoekers van de conferentiezaal. De Business Bar biedt plaats aan maximaal 100 personen.

Restaurant Heimbacher Brauhaus of Casa Ruscello tot 120 personen

Op het resort bevinden zich twee verschillende restaurants waar je goed kunt vergaderen. Het Heimbacher Brauhaus is een sfeervol restaurant dat typisch Duitse gerechten serveert. In het Italiaanse restaurant Casa Ruscello waan je je in Italië met heerlijke pasta’s en pizza’s. Deze sfeervolle ruimtes lenen zich ook erg goed voor je zakelijke bijeenkomst. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Ontdek onze restaurants

Teambuilding in de Eifel

Toe aan wat ontspanning na een lange dag vergaderen? Of ben je op zoek naar leuke activiteiten in het kader van teambuilding? Het resort en de natuurrijke omgeving bieden tal van mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een leuke kookworkshop, prachtige wandel- of fietstocht door de Eifel, een bier- of wijnproeverij, sportieve belevingstours of een indrukwekkende rondvaart over de Rursee!

Kookworkshop in de Eifel na je vergadering

Wil je na de vergadering lekker ontspannen en de dag goed afsluiten? Als teamuitje kun je ook een gezellige kookworkshop volgen in de Heimbacher Kochstudio! Samen leren jullie heerlijke Duitse of Italiaanse gerechten koken onder begeleiding van een professionele kok. Naderhand kunnen jullie gezellig dineren en genieten van je eigen bereide maaltijd, onder het genot van een koud Heimbacher biertje of een ander drankje.

Lees meer over de kookworkshops

Vergaderarrangementen op ons resort

Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw vergadering of evenement. De op maat gemaakte programma’s laten niets te wensen over: ontbijt, lunch- of een dinerbuffet, taart of een reservering in één van onze restaurants, alles is mogelijk! En met ons speciaal gebrouwen Heimbacher Bier kun je met je collega’s na een vergadering proosten op een geslaagde werkdag. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Informeer naar de mogelijkheden