Wanneer wilt u op vakantie?

Duurzaam verblijven op Dormio Resort Eifeler Tor

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. De groene sleutel staat ervoor garant dat het bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt en duurzaamheid overal in het bedrijf toepast. Zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk. Aan Dormio Resort Eifeler Tor is het Green Key label toegekend.

Duurzaam verblijven op Dormio Resort Eifeler Tor
Green key gecertificeerd Dormio Resort Eifeler Tor

Over het Green Key certificaat

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Meer dan 700 Nederlandse bedrijven hebben dit keurmerk inmiddels verkregen - van hotels en restaurants tot dierentuinen en bungalowparken. Nog steeds komen er nieuwe locaties bij. De groene sleutel staat ervoor garant dat het bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt, en passen ze duurzaamheid overal toe in het bedrijf. Zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk. Bedrijven met een Green Key-certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt. Zij voldoen minimaal aan de normen van de internationale Green Key-organisatie.

Door persoonlijke begeleiding, een speciale omgeving op deze website, cursussen en vooral contact met andere Green Key-bedrijven, wordt ‘gaan voor groen’ leuker en interessanter. Samen werken aan een groene wereld inspireert en stimuleert. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]