Wanneer wilt u op vakantie?

Actieve vakantie in de Eifel

Bent u op zoek naar een actieve vakantie? Wilt u tijdens uw vakantie wat van de natuur zien en in de avond tot rust komen op een luxe resort middenin de natuur? Dormio Resort Eifeler Tor is de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie.

De Eifel is een paradijs voor wandelliefhebbers

Gaat u graag wandelen tijdens uw vakantie? Nationaal Park Eifel is een waar paradijs voor wandelliefhebbers! U kunt kiezen uit fantastische wandelroutes door de beuken- en eikenbossen in Nationaal Park Eifel, de hoogveenvlakken van het Natuurpark Hoge Venen, de zandsteenrotsen van de Teufelsschlucht of het wild gespleten rotslandschap van de Fersweiler Plateaus. Tussen al dit natuurschoon liggen de pittoreske Eifelsteden met historische centra, middeleeuws vakwerk, stoere burchten en indrukwekkende kastelen. Laat u tijdens het wandelen verrassen! Wilt u meer weten over de meest populaire wandeltochten in deze regio? Dan kunt u terecht bij het VVV-kantoor op Dormio Resort Eifeler Tor.

Boek nu uw verblijf in de Eifel!
Actieve vakantie - wandelen in de Eifel
Mountainbiken in de Eifel

Mountainbiken in de Eifel: uitdagende trails en bikeparks

Mountainbiken in de Eifel is bijzonder populair en één van de beste manieren om deze regio te verkennen. In het VulkanBike Trailpark kunt u als MTB-liefhebber uw hart ophalen, dit park is het MTB-paradijs volgens vele liefhebbers. Of u nu een ervaren MTB’er bent of een beginner, in het VulkanBike Trailpark in de Eifel vindt u diverse routes. Het park biedt met een totale oppervlakte van 500 vierkante kilometer en een wegennet van 750 kilometer heel veel mogelijkheden. En nog een voordeel aan mountainbiken in de Eifel: het is lekker dichtbij, dus ook ideaal voor een weekendje weg. Wilt u meer weten? Bezoek de website van VulkanBike Trailpark.

Als u na een lange fietstocht weer aankomt bij Dormio Resort Eifeler Tor kunt u bij de wasplaats op de promenade gratis uw fietsen schoonspuiten. Vervolgens zorgen wij er in één van onze restaurants voor dat u kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Uitdagende motorvakantie in de Eifel

Zoekt u een uitdagende motorvakantie niet ver van huis? De Eifel is een populaire locatie voor motorliefhebbers en dat is niet zo gek. In de Eifel vindt u talloze bochten, hoogteverschillen en het wegdek is zeer goed. Hier kunt u de mooiste motortochten maken. U kunt zelf rondrijden en de omgeving verkennen, maar u kunt ook gebruik maken van één van de bestaande motortochten. Kies voor een tocht door het Noorden van de Eifel, rondom het prachtige Nationaal Park Eifel en de bekende stuwmeren zoals de Rursee. Of maak een tocht in de omgeving van de Nürburgring, Moezel en Ahr. Deze motortocht voert u langs het welbekende circuit wat tevens uw startpunt is. In dit gebied kunt u heerlijk rijden op slingerende wegen door het Moezelgebied en onderweg komt u prachtige wijngaarden en schilderachtige dorpjes tegen. Als u na een lange motortocht weer aankomt op Dormio Resort Eifeler Tor staat het Heimbacher bier koud en kunt u in alle rust ontspannen op het terras van uw vakantiewoning!

Bekijk onze vakantiewoningen >>
Motorrijden in de Eifel
Genieten op Dormio Resort Eifeler Tor

Combineer een actieve vakantie in Duitsland met heerlijk ontspannen

Gelegen in de prachtige Eifel vindt u op Dormio Resort Eifeler Tor diverse luxe vakantiewoningen en appartementen voor 4 tot 12 personen. Alle woningen en appartementen hebben een royaal terras of balkon met een prachtig uitzicht op het Rurdal of het heuvellandschap. Sommige accommodaties hebben een privésauna of een eigen wellnessruimte zodat u na een dagje op de motor heerlijk kunt ontspannen. In het Heimbacher Brauhaus, op het resort, kunt u genieten van een Duitse maaltijd en het lokaal gebrouwen Heimbacher bier. Als dit geen vakantie is!

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]