Geniet van de traditionele zomeravondconcerten
van André Rieu in Maastricht

Geniet van de traditionele zomeravondconcerten
van André Rieu in Maastricht

André Rieu op het Vrijthof


  • Gratis parkeren op het resort
  • Op slechts 10 minuten fietsen van de concerten op het Vrijthof
  • Traditionele zomeravondconcerten

Elke zomer kun je in Maastricht genieten van de traditionele zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof, met zijn Johann Strauss orkest en de bijzondere gastoptredens. Jaarlijks verandert het romantische Vrijthof in een openluchtconcertzaal waar Rieu zorgt voor onvergetelijke muzikale avonden! Een absolute aanrader tijdens je verblijf op Dormio Resort Maastricht, op slechts 10 minuten fietsen van het Vrijthof.

Ontdek het resort
Beleef de concerten van André Rieu op het Vrijthof

Beleef de concerten van André Rieu op het Vrijthof

Een bezoek aan één van de zomeravondconcerten van André Rieu staat garant voor een magische avond met heerlijke melodieën en ontroerende muzikale momenten! De concerten vinden plaats in de open lucht op het gezellige Vrijthof; het meest romantische plein van Nederland en het grootste plein in het centrum van de Limburgse hoofdstad.

Ga voor meer informatie, de exacte speeldata en toegangskaarten naar de website van André Rieu.

Wist je dat…

André Rieu is geboren in Maastricht? Ieder jaar trakteert hij zijn woonplaats op de traditionele zomeravondconcerten en wordt het Vrijthof omgetoverd tot een Weens danspaleis. Duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland komen dan naar Maastricht om te genieten van de sfeervolle melodieën van André Rieu en zijn prachtig aangeklede Johann Straussorkest. Kom jij komende zomer meewalsen?

Overnacht in Maastricht tijdens de André Rieu zomeravondconcerten

Maak je André Rieu-beleving compleet met een overnachting in één van de comfortabele vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht, dicht bij het bruisende centrum van Maastricht. Je kunt je auto gratis parkeren op ons resort. Na de gezellige zomeravondconcerten van André Rieu hoef je nog maar 10 minuten te fietsen naar ons resort. Daarnaast kun je ook nog eens gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten, zoals de horecagelegenheden, een fietsverhuur en het binnenzwembad. Ga je liever niet met de fiets? Onze partner Taxi Royal brengt je graag voordelig van en naar het Vrijthof.

Boek je verblijf in Maastricht