Wanneer wilt u op vakantie?

Midweek Maastricht

Veel Nederlandse steden staan erom bekend dat ze alleen bruisen tijdens het weekend, New York is uiteraard the city that never sleeps. Maastricht hoort bij een select gezelschap van Nederlandse steden waar eigenlijk altijd wel iets te doen is. Door het hele jaar heen vinden allerlei evenementen plaats, kijk hier voor een kleine selectie. Verder zorgt het bourgondische karakter van Maastricht er ook voor dat u er ook uitstekend een midweek kunt verblijven. 

Wilt u dus een midweek weg naar Maastricht en niet verblijven in de drukte van het centrum, maar juist de rust, ruimte en het groen opzoeken? Op slechts 10 minuten fietsafstand van het beroemde Vrijthof, kunt u op de Dousberg genieten van uw vakantie in het meest luxueuze nieuwe vakantiepark van Limburg. Dormio Resort Maastricht combineert luxe en comfort in een bosrijke omgeving met het bruisende karakter van de stad.

 

  • Vrijthof op 10 minuten fietsafstand
  • Limburgse vakantiewoningen
  • Gratis WiFi
  • Inclusief zwemfaciliteiten

Wat te doen in Maastricht?

De stad staat bekend om haar bourgondische verwennerij, gezelligheid, mogelijkheden om te winkelen en de gastvrijheid. Ontdek deze prachtige stad tijdens uw midweek en verblijf op Dormio Resort Maastricht. Zo kunt u genieten van bruisend Maastricht, het Zuid-Limburgse heuvellandschap, het naastgelegen International Golf Maastricht of u kunt sfeervol vertoeven in uw vakantiewoning.

Shoppen

Wij horen regelmatig positieve berichten van onze gasten over een midweek verblijf omdat het ion de stad gezellig druk is, maar geen topdrukte. Daardoor kunt u heerlijk slenteren door de verschillende winkelcentra en uitgebreid de tijd nemen in winkels.

Bruisend weekendje Maastricht

In Maastricht zoeken de mensen elkaar graag op. Studenten, ondernemers, toeristen en 'echte Mestreechtenere' ontmoeten elkaar bij de vele evenementen, festivals en culturele activiteiten. Tijdens de Maastrichtse 'Cultuurzomer' zijn er de traditionele zomeravond concerten van André Rieu op het Vrijthof. In augustus vindt de Ridderronde plaats en het welbekende Preuvenemint

Maastricht beschikt over verschillende bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes. Van de verschillende musea en het Vrijthof tot de Sint-Janskerk en de drie restaurants waarvan 2 met één Michelin ster en 1 zelfs met twee Michelin sterren. Zowel als kunst- en cultuurliefhebber en culinair genieten komt u helemaal aan uw trekken in Maastricht. 

Faciliteiten

De toekomst vindt u in de afwerking van de vakantiewoningen en het uitrustingsniveau dat aan alle eisen van de moderne toerist voldoet. Het verleden vindt u met name in de stijl van de architectuur die onmiskenbare stijlelementen van de typische Maastrichtse bebouwing kent. Door deze historische architectuur te combineren met hedendaagse stijlelementen wordt een resort gecreëerd met een geheel eigen gezicht dat zich met geen enkel ander vakantieresort laat vergelijken. Maastricht kiest voor kwaliteit. Lees meer over de faciliteiten

Horeca

Bovenaan de Dousberg vindt u onze Bistro met een groot terras en een prachtig vergezicht over Maastricht. Met de grootste zorg hebben we voor u een groot assortiment van wisselende bieren en andere dranken geselecteerd, met daarnaast uiteraard heerlijke koffie en een uitgebreide borrelkaart. U kunt daarnaast genieten van klassieke streekgerechten waaronder onze specialiteit ‘boerderijkip van ’t spit met vers gemaakte frieten’.

In een ontspannen sfeer is het gezellig tafelen voor iedereen en altijd tegen eerlijke prijzen. Bistro de Dousberg is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 16.00. Meer horeca

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]