Wanneer wilt u op vakantie?

TEFAF in Maastricht

Jaarlijks wordt voor de echte kunstkenners de meest invloedrijke kunst- en antiekbeurs van Europa georganiseerd: The European Fine Art Fair (TEFAF). TEFAF Maastricht heeft met meer dan 275 dealers uit ongeveer 20 landen de beste kunstwerken in huis. De kunstbeurs vindt jaarlijks plaats in het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC Maastricht). TEFAF vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 30 juni 2022.

Combineer TEFAF met een overnachting bij Dormio Resort Maastricht

’s Werelds bekendste kunst- en antiekbeurs

TEFAF staat ook wel bekend als het museum waar alles te koop is. Naast de traditionele kunst van de oude meesters, antiek en klassieke oudheden die ongeveer de helft van de beurs beslaan, is er op de TEFAF ook een aanbod van moderne en hedendaagse kunst, fotografie en sieraden. Het aanbod is van hoogstaande kwaliteit, doordat de voorwerpen vooraf worden gekeurd door commissies van internationale experts. Ook de aankleding is zorgvuldig uitgezocht en creëert een beleving op zich. De kunst- en antiekbeurs is daardoor zeer populair en wordt jaarlijks bezocht door vele kunstliefhebbers uit vijftig landen.

Verblijf op Dormio Resort Maastricht

TEFAF is ideaal te combineren met een verblijf op Dormio Resort Maastricht, het ligt op slechts 10 minuten rijden van de beurs. Met een verblijf in één van de luxe vakantiewoningen van twee tot twintig personen op Dormio Resort Maastricht maakt u uw bezoek aan TEFAF erg comfortabel.

 

Boek hier uw verblijf in Maastricht >>>
Combineer TEFAF met een overnachting bij Dormio Resort Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]