Wanneer wilt u op vakantie?

Let op: in verband met alle maatregelen rondom het COVID-19 virus kan het zijn dat niet alle activiteiten en/of evenementen in 2020 plaats kunnen vinden.

Preuvenemint

Komend jaar opent het grootste openluchtrestaurant van Nederland weer zijn deuren op het Vrijthof in Maastricht: Het Preuvenemint. Kom hier uw smaakpapillen verwennen door het proeven van verschillende hapjes en drankjes. Het evenement trekt jaarlijks 100.000 bezoekers en vindt elk jaar in augustus plaats.

Combineer Preuvenemint met een overnachting bij Dormio Resort Maastricht

Preuven onder het genot van live muziek

Een lekker hapje hier, een tropisch drankje daar; meer dan veertig restaurants en cateraars bieden u de mogelijkheid om talloze soorten producten en gerechten te proeven en uw smaakpapillen te verwennen. Het aanbod van lekkernijen loopt zeer uiteen, van simpele gerechten zoals saté en stokbrood tot de meer exclusievere gerechten. Daarnaast wordt er ook heerlijke wijn en bier geschonken. Tijdens het proeven kunt u genieten van de live muziek.

 

Op het Preuvenemint betaalt u niet met gewoon geld, maar met een PreuveneCard. Dit is een betaalpas die verkrijgbaar is bij de kassa’s op het plein. Het saldo van de PreuveneCard kunt u opladen via de KNIP-app of bij een van de kassa’s.

 

Verblijven in Dormio Resort Maastricht

Het Preuvenemint is ideaal te combineren met een verblijf in Dormio Resort Maastricht, het ligt op slechts 10 minuten rijden van het evenement. Met een verblijf in een van de luxe vakantiewoningen van twee tot twintig personen in Dormio Resort Maastricht maakt u uw weekend onvergetelijk.

 

Boek hier uw verblijf in Maastricht >>>
Verblijf tijdens het Preuvenement in Dormio Resort Maastricht
André Rieu op het Vrijthof

André Rieu op het Vrijthof

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]