Wanneer wilt u op vakantie?

Amstel Gold Race in Maastricht

Bent u een enorme wielerfan en wilt u graag één van de grootheden van de wielersport over de finish zien komen? Kom dan naar de Amstel Gold Race in Maastricht. Het evenement vindt dit jaar plaats op 9 en 10 april 2022. Maastricht en omstreken staan dan volledig in het teken van de wielersport. Bent u zelf fervent wielrenner? Rijd dan op zaterdag de toertocht van de Amstel Gold Race. Alle bekende heuvels van het glooiende Limburgse landschap worden dan bedwongen.

Combineer de Amstel Gold Race met een bezoek aan Dormio Resort Maastricht

Zaterdag: toertocht voor de wielertoerist

Naast de wielerwedstrijd voor de profs, vindt er op zaterdag ook een toertocht voor de wielertoeristen plaats. Voor iedereen is er een passende afstand variërend van 60 km, 100 km, 125 km, 150 km, 200 km tot 240 km. Let op: de Amstel Gold Race is erg populair, daardoor zijn er elk jaar meer aanmeldingen dan inschrijfplekken. Na de inschrijfperiode vindt er een loting plaats.

Zondag: wedstrijd voor de wielerprofs

Op zondag zijn de profs (dames en heren) aan de beurt in de enige wielerklassieker die Nederland rijk is met memorabele hellingen zoals de Camerig, de Eyserbosweg, de Keutenberg en de legendarische Cauberg.

 

 

Boek hier uw verblijf in Maastricht >>>
De Amstel Gold Race bij Dormio Resort Maastricht
Combineer de Amstel Gold Race met een verblijf bij Dormio Resort Maastricht

Verblijf op Dormio Resort Maastricht

De Amstel Gold Race is ideaal te combineren met een verblijf op Dormio Resort Maastricht, het ligt op slechts 10 minuten rijden van het evenement. Met een verblijf in één van de luxe vakantiewoningen van twee tot twintig personen op Dormio Resort Maastricht maakt u uw weekend onvergetelijk. Bovendien is het een voordelige manier om met een groep te overnachten. Er zijn woningen en appartementen voor 2 tot 20 personen.

 

Boek hier uw verblijf in Maastricht >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]