Wanneer wilt u op vakantie?

Dormio Resort Maastricht en het Vrijthof

Op slechts tien minuten van Dormio Resort Maastricht ligt het beroemde Vrijthof in hartje Maastricht. Het plein wordt omringd door vele historische gebouwen die herinneren aan de tijd dat Maastricht een religieus centrum en een militaire vesting was. Uit die tijd stammen de Sint Servaaskerk, de Sint Janskerk, het Spaans Gouvernement, de Hoofdwacht en het Generaalshuis.

 

Meer over Dormio Resort Maastricht >>>

Vrijthof: grootste en gezelligste plein van Maastricht

Aan de oostkant van het Vrijthof liggen vele horecagelegenheden. Vrijwel alle cafés en restaurants aan het plein hebben zeer ruime terrassen waarop het goed toeven is. Ze worden gedurende het hele jaar druk bezocht door de bezoekers én bewoners van Maastricht. Het grootste deel van het jaar is het Vrijthof helemaal vrij om er over heen te wandelen. Dit romantische en historische plein is het grootste en gezelligste plein van Maastricht. Hierdoor heeft het Vrijthof een grote naamsbekendheid in heel Nederland.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Evenementen op het Vrijthof Maastricht

Het Vrijthof Maastricht is al sinds jaar en dag hét evenementenplein van de Limburgse hoofdstad. Jaarlijks speelt het plein een centrale rol in diverse terugkerende grote evenementen. De volgende evenementen op het Vrijthof trekken jaarlijkse vele duizenden bezoekers naar Maastricht:

André Rieu op het Vrijthof in Maastricht
Koopliedenhuis in Dormio Resort Maastricht

Boek een verblijf in Dormio Resort Maastricht

Het Vrijthof in Maastricht is een bruisende omgeving waar het vaak tot in de late uurtjes nog gezellig is. Hoe heerlijk is het dan om tien minuten later op de bank te ploffen of in bed te duiken in een luxe vakantiewoning of appartement in Dormio Resort Maastricht. Het resort ligt namelijk in een rustgevende bosrijke omgeving bovenop de Dousberg in Maastricht.

 

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]