Wanneer wilt u op vakantie?

Motorvakantie in de Eifel: ontdek de mooiste motorroutes vol culturele hoogtepunten!

Met de adembenemende landschappen, vele langgerekte bochten en verschillende steden om te stoppen, is de Eifel de perfecte plaats voor uw motorvakantie. Of het nu gaat om een tocht van een hele dag of een korte motortocht naar het volgende stadje: Dormio Resort Eifeler Tor is het perfecte uitgangspunt voor uw motortocht.

Optimale omstandigheden voor uw motorvakantie

Perfect geasfalteerde wegen, routes met veel bochten én de vele kleine heuvels maken de Eifel tot een paradijs voor motorliefhebbers. Vooral de afwisseling tussen bijvoorbeeld de noordelijke en de vulkanische Eifel zorgen voor een buitengewone rijervaring. Terwijl de Vulkaaneifel vele spectaculaire uitzichten op de Maaren biedt, schittert de Noordelijke Eifel met vele pittoreske stadjes en de prachtige Rursee. Zowel voor beginners als voor echte profs: de Eifel heeft vele spectaculaire motortochten voor u in petto.

 

Boek nu uw verblijf in de Eifel!
Motorvakantie in de Eifel
Genieten op Dormio Resort Eifeler Tor

Mooie motortochten in de noordelijke Eifel

Eén van de mooiste motortochten die de Eifel te bieden heeft, begint en eindigt in ons mooie Heimbach. Deze route leidt u door vele pittoreske stadjes en biedt u onderweg onvergetelijke natuuruitzichten. Vele middeleeuwse kastelen, oude stadsmuren en Romeinse overblijfselen maken van uw motorrit een ware culturele belevenis. Ontdek de geschiedenis van de Eifel, de groene natuur en de levendige drukte in idyllische stadjes en rustieke bergdorpen! Na een uitgebreide tour wacht het vers getapte Heimbacher bier in één van onze restaurants op u en geeft u deze enerverende dag de perfecte afsluiting.

Motortocht door de Vulkaaneifel

Vanuit Dormio Resort Eifeler Tor is de Vulkaaneifel ook ideaal voor een motortocht die nog lang in uw geheugen gegrift zal staan. In minder dan een uur kunt u het vulkaanlandschap al ontdekken en charmante routes rijden. Bijzondere hoogtepunten zijn natuurlijk de blauwgroene Maaren en de vele kratermeren, die het geologische verleden van de Eifel heeft voortgebracht. Niet alleen deze meren nodigen uit tot een welverdiende afkoeling, het zwembad op het resort is ook de perfecte plek voor u om te ontspannen na een lange motortocht. Voor een beetje meer privacy zijn onze luxe accommodaties uitermate geschikt doordat ze uitgerust zijn met een bubbelbad en zelfs een sauna.

 

Alle vakantiewoningen bekijken >>
Motorrijden met de adembenemende landschappen, vele langgerekte bochten
Motorevenement op de Nürburgring

Voel de wind op de Nürburgring

Als dit alles nog niet genoeg actie is voor u, vindt u op de Nürburgring helemaal alles wat uw hartje begeert. Bezoek één van de spectaculaire motorevenementen en voel de wind langs u heen blazen. Als u de wind zelf wilt voelen, kunt u dat doen op de gevarieerde routes rond de Ring - en een glimp opvangen van het racecircuit.

De perfecte accommodatie voor uw motorvakantie

Op zoek naar een geschikte accommodatie om te verblijven tijdens uw motorvakantie? Onze accommodaties direct aan de Rursee zijn de perfecte oplossing. Met maximaal 12 personen kunt u bij ons verblijven en 's avonds door het leuke stadje slenteren. Als u uw motor een dagje wilt laten staan om tijdens een wandeltocht Nationaal Park Eifel te verkennen, dan kan dat zorgeloos vanaf Dormio Resort Eifeler Tor.

 

Boek nu uw verblijf!
Dormio Resort Eifeler Tor: voor uw motorvakantie

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]