Maak kennis met de medewerkster van de bakkerij en de streekwinkel op Dormio Resort Maastricht!

16-11-2020

Graag stellen wij je voor aan Anke, de medewerkster van de bakkerij en de streekwinkel op Dormio Resort Maastricht. Wij vroegen haar wat haar verantwoordelijkheden zijn, wat ze zo leuk vindt aan het resort en wat haar favoriete vlaai is.

Wat zijn je werkzaamheden op Dormio Resort Maastricht?
Ik ben verantwoordelijk voor de bakkerij en de streekwinkel op Dormio Resort Maastricht. Ik heb dus veel verschillende werkzaamheden. Ik doe voornamelijk de inkoop van de streekwinkel met streekproducten en de inkoop van broodjes en vlaaien van de Limburgse bakkers uit onze streek. Zelf bak ik ook mee op de vloer, ik help de gasten en verzorg de ontbijtjes. Ook kijk ik naar de verkoopprijzen en de planning.

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik ben een heel gedreven, actief persoon. Ik ben heel direct, dat is soms goed, maar soms ook niet zo goed. Ik probeer daarbij altijd toch even naar de persoon te kijken die ik bij me heb, hoe ik daarmee om moet gaan. Verder ben ik heel enthousiast, ook in mijn werk.

Sinds wanneer werk je op Dormio Resort Maastricht?
Ik werk nu zo’n 2 jaar op het resort, maar ik zit al 18 jaar met mijn hartje in de branche.

Wanneer ben je te vinden op Dormio Resort Maastricht?
Dat verschilt heel erg, in drukke tijden ben ik wel dagelijks te vinden op het resort.

Wat vind je zo leuk aan Dormio Resort Maastricht?
De sfeer die er hangt door de gasten en collega’s vind ik erg leuk en niet te vergeten de branche die ik doe. Ook word ik heel blij van de sfeer eromheen, de mooie huisjes en nu geniet ik van de herfst op ons resort.

Wat is jouw favoriete vlaai?
Ik ben erg fan van de aardbeienvlaai, maar ook de kruimelpuddingvlaai vind ik erg lekker. Momenteel hebben we nu ook de kersenvlaai, die is ook overheerlijk.

Wat is jou favoriete broodje?
Ik ben geen vrouw van de croissantjes, ik geniet meer van een lekkere snee brood ambachtelijk brood die vers is afgebakken.

Heb je nog hobby’s?
We hebben een grote tuin, hier ben ik vaak te vinden en is echt mijn hobby. Ik kook en bak natuurlijk ook graag thuis. Ook vind het altijd gezellig als ik met familie en vrienden ben. Ik wandel ook graag en geniet van de natuur.