Hoe ziet een dag in een exclusieve Mastervilla eruit?

29-10-2020

Wil jij genieten van een luxe en onbezorgd verblijf op Dormio Resort Maastricht? Op het resort vind je diverse luxe appartementen en vakantiewoningen voor een heerlijke vakantie. In de villawijk van Dormio Resort Maastricht vind je de nieuwe exclusieve Mastervilla’s, hier geniet je van veel luxe, comfort in een prachtige groene omgeving. Bregje van Dokkum verbleef een week met het hele gezin in een Hertogenvilla Wellness. Wij hebben gevraagd of zij een dag in een Mastervilla wil beschrijven zodat wij met haar mee kunnen genieten. Ben jij klaar voor haar ervaring? Lees dan snel haar dagboek.

Dinsdag 20 oktober 2020

08.40 uur

De eerste ochtend in onze luxe Mastervilla is een feit! We hebben heerlijk geslapen en kunnen niet wachten om deze villa en de omgeving verder te gaan ontdekken. De kinderen waren dol enthousiast toen we bij deze villa aankwamen gistermiddag, nu liggen ze nog even lekker in bed televisie te kijken. Bij aankomst hebben we direct een ontbijt besteld bij de bakkerij op Het Wilhelmus. Om 9.00 uur komen ze het ontbijt bezorgen zodat we lekker in onze pyjama kunnen ontbijten, dat is pas vakantie! Ik ga nu de tafel dekken.

13.00 uur

Na ons uitgebreide ontbijt met croissantjes, verschillende broodjes, verse jus d’orange en teveel zoetigheid (bij het ontbijt kun je ook Limburgse zoete hapjes of vlaai bestellen) zijn we naar de Dousberg Fietsverhuur gelopen, omdat we zin hadden om een stukje te gaan fietsen. De omgeving is hier zo mooi en de zon schijnt vandaag, dus een perfecte dag om even de natuur in te gaan. Na een paar uurtjes fietsen zijn we weer terug gegaan naar het resort, want de kinderen konden niet wachten om te gaan spelen in de Mio Kids Club.

16.00 uur

De kinderen hebben geknutseld én gedanst met Mio en wij hebben ondertussen genoten van een heerlijke massage aan huis. Als je in deze villa’s verblijft dan kun je allerlei luxe services erbij boeken, hier hebben we dus maar even goed gebruik van gemaakt. We hebben de middag afgesloten met een duik in onze eigen buitenwellness! Wat een luxe!

18.15 uur

Op vakantie hebben wij niet altijd zin om zelf te koken dus we hebben voor vanavond een chef-kok aan huis gereserveerd. We zitten nu lekker met het hele gezin aan tafel in de woonkamer en de chef heeft alvast een heerlijke rode wijn voor ons ingeschonken. 

20.30 uur

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Een hele leuke ervaring om je op deze manier culinair te laten verrassen. De kinderen blijven vaak niet de hele avond aan tafel zitten dus als je in je eigen villa zit is het ideaal dat ze gewoon even kunnen gaan spelen. De eerste gang die de chef had bereid was eendenlever met abrikoos, kombucha, passievrucht en kerrie. Bij de tweede gang had ik voor een grainfed gepocheerd entrecote gekozen en mijn man had een zeebaarsfilet. Als derde gang koos mijn man voor een cheesecake met mango, chili en hennepzaad en ik natuurlijk voor een klassieke Dame Blanche. Voor de kinderen had de chef een speciaal dessert, namelijk Brusselse wafels. Deze vielen goed in de smaak! 

22.30 uur

Na het eten hebben we nog een potje Rummikub gespeeld en de kinderen naar bed gebracht. Wij hebben nog een flesje wijn open getrokken en zijn op onze bank, bij de open haard, nog even aan het nagenieten van deze heerlijke eerste vakantiedag. Morgen staat er een dagje Maastricht op de planning. Bij de receptie kunnen we een taxi reserveren die ons binnen een paar minuten in het centrum af zet. Lekker een paar uurtjes door deze mooie stad slenteren. Maar voordat het zo ver is, kruipen we eerst weer lekker ons bedje in. Welterusten!