Dormio maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen.

  1. Wanneer wilt u op vakantie?

    } }
  2. Aantal slaapkamers?

  3. Hoeveel personen?

  4. Faciliteiten

Geniet nu met uw kinderen in Maastricht!

Het Kids kwartier is een apart gedeelte in Dormio Resort Maastricht dat volledig is ingericht voor ouders met (jonge) kinderen.  

Op de gemeenschappelijke binnenplaats, die grenst aan de achtertuinen van de 'Kidswoningen' treft u diverse speeltoestellen aan. 

De achtertuinen van de woningen in het Kids kwartier worden afgesloten door een lage heg met een toegangshek. Hierdoor kunnen ouders hun spelende kinderen op de speelplaats vanuit de woning of de achtertuin in de gaten houden. 

De woningen zijn volledig ingericht op (groot)ouders met (klein)kinderen. Er zijn 1 of 2 kamers volledig ingericht als kinderkamer met stapelbed en er is een wasmachine in de woning aanwezig. Daarnaast is in elke woning aanvullend inventaris en speelgoed zoals; step, bolderkar en spelcomputer te vinden. Ook is er in de woning gedacht aan veiligheid; kindersloten op de kastjes, kindvriendelijke stopcontacten en alle trappen zijn voorzien van een traphekje.

Sorteer op