Overnachten in een unieke kamer,
ingericht door een toonaangevende ontwerper

Overnachten in een unieke kamer,
ingericht door een toonaangevende ontwerper

Designhotel Modez in het Modekwartier in Arnhem

Designhotel Modez in het Modekwartier in Arnhem

In het bruisende Modekwartier, bij het sfeervolle centrum van Arnhem, vind je Hotel Modez. We heten je hier graag van harte welkom!

  • In het Modekwartier van Arnhem
  • Bar en restaurant Café Caspar in het hotel
  • Unieke kamers ingericht door Nederlandse ontwerpers
  • Gratis parkeren in de buurt

Sfeervol verblijf in het bruisende Arnhem

In Hotel Modez komen gezelligheid, mode en design samen. Het hotel wordt omringd door bijzondere winkels en leuke horecagelegenheden. Of je nu komt voor zaken of voor een gezellig weekendje Arnhem; Hotel Modez garandeert je een uniek en onvergetelijk verblijf in het modieuze Arnhem!

Boek je verblijf
Modieuze overnachting in het Arnhemse Modekwartier

Modieuze overnachting in het Arnhemse Modekwartier

Hotel Modez ligt in het bijzondere Arnhemse Modekwartier dat bol staat van leuke winkels en horeca. Maak bijvoorbeeld kennis met Café Caspar in het hotel. Je kunt je in de omgeving dus volop vermaken tijdens je verblijf! Arnhem heeft een reputatie hoog te houden als mode- en designstad van Nederland. Hotel Modez en het Modekwartier spelen daar een cruciale rol in.

Unieke hotelkamers en studio’s in Arnhem

Hotel Modez heeft 20 unieke hotelkamers van 20 verschillende Nederlandse modeontwerpers en kunstenaars. Je hebt de keuze uit 4 soorten kamers: de comfort room, small room, loft room en de deluxe room met entresol. Daarnaast heeft het designhotel ook 6 studio’s waarbij een modeaccessoire centraal staat. Je kunt hierbij kiezen uit 2 soorten studio’s: design studio’s en splitlevel design studio’s. Eén ding is zeker; je overnacht in een unieke accommodatie waar je je ogen uitkijkt!

Bekijk de kamers en studio's
Arrangementen tijdens je verblijf bij Hotel Modez

Arrangementen tijdens je verblijf bij Hotel Modez

Wil je je verblijf bij Hotel Modez in Arnhem onvergetelijk maken? Boek dan één van de arrangementen! Bij het vriendinnen arrangement worden jullie feestelijk ontvangen met een glaasje bubbels, krijgen jullie een shopping gids en kunnen jullie genieten van een heerlijke high tea. Bij het ouder en kind arrangement ontvangen jullie iets lekkers, een shopping gids en kunnen jullie zelf een designkamer uitkiezen.

Boek nu je hotelovernachting in Arnhem

Wil je genieten van een onvergetelijk verblijf in het bruisende Arnhem? Boek dan één van de unieke modekamers in Hotel Modez op de website www.hotelmodez.nl of neem contact op met de receptie op telefoonnummer +31 (0)26 4420993 of op het e-mailadres receptie@hotelmodez.nl.

Boek hier je verblijf