Header

Praktische info over Hotel Modez


Mode Design Hotel Modez is een uniek hotel in het Modekwartier in Arnhem. Mode-illustrator Piet Paris bedacht het hotelconcept en heeft diverse Nederlandse modeontwerpers gevraagd voor de inrichting van de kamers van het hotel. Ruim dertig Nederlandse modeontwerpers en vormgevers verbonden hun naam aan een kamer en bedachten verrassende concepten die typerend zijn voor hun stijl. Lees hieronder alle praktische informatie voor je verblijf in modestad Arnhem.

Adres Hotel Modez

Adres Hotel Modez

Elly Lamakerplantsoen 4
6822 BZ Arnhem, Gelderland

Je kunt je auto (tegen betaling) parkeren bij Hotel Modez. De parkeerplaatsen zijn voorzien van camerabewaking. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Reserveren is mogelijk per e-mail. Ook is er parkeergelegenheid in de dichtbij gelegen parkeergarage Velperpoort of op de openbare (gratis) parkeergelegenheden in buurt van Hotel Modez.

Check-in en check-out

Check-in en check-out

Check-in: Je kunt inchecken tussen 15.00 en 21.00 uur. Mocht je later dan 21.00 uur arriveren, dan kun je inchecken via het in Hotel Modez gelegen Café Caspar. Gelieve dit vooraf door te geven aan onze receptie.
Check-out: Je kunt uitchecken tot uiterlijk 11.00 uur. Late check-out is mogelijk op aanvraag.

Let op: Op zondag is de receptie geopend tot 18.00 uur. We verzoeken je voor deze tijd in te checken of na 18.00 uur via Café Caspar.

Wist je dat…

de naam Modez voortkomt uit de samenstelling Mode, Design en ArtEZ, voorheen de Arnhemse kunstacademie?

Wist je dat…
Ontbijt

Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt! Je kunt dagelijks bij Hotel Modez genieten van een vers bereid, continentaal ontbijtbuffet. Het buffet wordt geserveerd in een inspirerende ontbijtruimte.

Maandag t/m vrijdag: tussen 07.00 en 10.00 uur
Zaterdag en zondag: tussen 08.00 en 11.00 uur