Wanneer wilt u op vakantie?

Activiteiten in en rond Berck-sur-Mer

In en rond Berck-sur-Mer is van alles te doen en te beleven. Het strand is natuurlijk altijd dichtbij. Maar als u het strand een dagje wilt overslaan ziet u onderstaand een kleine greep uit de vele activiteiten in de omgeving.

Attractiepark Bagatelle

Op 5 minuten rijden (langs de D940) van Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt attractiepark Bagatelle. Dit pretpark is geschikt voor alle leeftijden met onder andere een waterroetsjbaan, een achtbaan, een reuzepiratenschip en diverse bijzondere kermisattracties. Park Bagatelle is vanaf eind april geopend. Meer informatie vindt u op de website van Bagatelle.

 

Boek uw verblijf hier >>>

Waterpretpark Aqualud

Op 22 minuten rijden ten noorden van Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u een spectaculair indoor en outdoor waterpretpark Aqualud voor het hele gezin. Het attractiepark ligt direct aan zee in het plaatsje Le Touquet-Paris-Plage. Er zijn diverse speelbaden voor de allerkleinsten, familiebaden en -waterglijbanen. En voor wie durft zijn er waterglijbanen met namen als ‘The Black hole’, ‘Twister’ en ‘Le kamikaze’. Mooi weer of niet: Aqualud biedt een dag plezier voor iedereen. Meer informatie vindt u op de website van Aqualud.

Indoor zwembad

Is het een dagje geen strandweer? Dan kunt u ook lekker binnen zwemmen in Zwembad Agora in Berck-sur-Mer. Het ligt aan de boulevard. Meer informatie vindt u op de website van zwembad Agora.

 

Boek uw verblijf hier >>>

Zeehonden kijken en natuurwandelen

Bij Berck-sur-Mer ligt de baai van Autie (Baie de l’Authie). Op de zandbanken in de baai huist een kolonie zeehonden die vanuit Berck goed te zien is. U kunt ze ook goed zien als u met een gids meegaat op één van de natuurwandelingen in de baai van de Somme of de baai van Authie. Zij vertellen u alles over de flora en fauna in de baaien. Meer informatie vindt u op de website van Les Sentiers De La Baie.

Golfen

In het plaatsje Le Touquet-Paris-Plage ligt de 18-holes golfbaan van Golf Du Touquet. De ‘greens’ liggen in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving, tussen duinen en bossen. Daarmee is de golfbaan van Le Touquet één van de mooiste van Europa. Le Touquet-Paris-Plage ligt op slechts 22 minuten rijden van Berck-sur-Mer. Meer informatie vindt u op de website van Golf Du Touquet

Karten

Wie van snelheid houdt, kan zich lekker uitleven op de kartbaan van Berck-sur-Mer. Deze kartbaan is op een echt buitencircuit. U vindt het kartcircuit op het Parc d’activités de la Vigogne, Rue des argousiers, 62600 Berck. Kijk voor meer informatie op de website van Ducas Racing Kart

 

Boek uw verblijf hier >>>

Kitesurfen

Het strand van Berck-sur-Mer is natuurlijk een ideale plek om te kitesurfen. Wit u dat leren of wilt u kite-uitrusting huren? Dat kan bij Opale Kite. U kunt er ook terecht voor andere sporten die met wind en zeilen van doen hebben. Kijk voor meer informatie op de website van Opale Kite

Meer tips voor leuke uitjes

Er is uiteraard nog veel meer te doen in Berck-sur-Mer en omgeving. Bij de receptie van Dormio Resort Berck-sur Mer informeren ze u graag over de mogelijkheden. Meer informatie vindt u ook op de pagina 'Omgeving van Berck-sur-Mer'.

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]