Wanneer wilt u op vakantie?

Groepsverblijf in Dormio Resort Maastricht

Weekendje of weekje weg met de familie, lekker racen door de Limburgse heuvels met de fietsclub, of gewoon wat 'quality time' delen met vrienden? Dan is een groepsverblijf in Dormio Resort Maastricht de perfecte plek om te verblijven. In deze prachtige omgeving zit u op een steenworp van de bruisende binnenstad van Maastricht en het groene en heuvelachtige buitengebied. Dormio Resort Maastricht biedt een combinatie van luxe, rust en comfort in een bosrijke omgeving met het karakter van de stad.

 

  • Vakantiepark op 10 minuten fietsafstand van het centrum
  • Limburgse groepswoningen tot 20 personen
  • Gratis wifi
  • Inclusief zwemmen in het Geusseltbad.

Groepsverblijf boeken?

De stad Maastricht staat bekend om haar bourgondische verwennerij, gezelligheid, uitgebreide mogelijkheden om te shoppen en de Limburgse gastvrijheid. Een fantastische stad om leuke dingen te doen met een groep vrienden, familie of uw team. Verblijf op Dormio Resort Maastricht en geniet van de bruisende stad of het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Luxe en comfort

Een bezoek aan Maastricht is natuurlijk niet strikt noodzakelijk. De woningen in Domrio Resort Maastricht bieden zoveel luxe en comfort dat u er makkelijk uw hele verblijf kunt doorbrengen zonder de deur uit te hoeven. Lekker eten kunt u in Bistro de Dourberg op het resort. U kunt daar ook gebruik maken van de ontbijtservice. Wel zo handig!

Kies uw groepswoningen

Wat dacht u van de 8-persoons Herenhuizen, 10-persoons Landhuizen, 12-persoons Notarishuizen of 20-persoons Boerenhoeves? U kunt er met uw gezelschap natuurlijk ook voor kiezen om in meerdere kleinere woningen te verblijven. Klik op onderstaande button en vind woning(en) van uw voorkeur.

Luchtfoto Dormio Resort Maastricht

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]