Wanneer wilt u op vakantie?

Faciliteiten op Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht beschikt over uitgebreide faciliteiten die uw vakantie nog aangenamer maken! Hieronder vindt u een overzicht van alle faciliteiten die zijn afgestemd op de 1,5-meter samenleving. Uiteraard nemen wij te allen tijde de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om u zo ontspannen mogelijk te kunnen laten genieten van uw vakantie.

Receptie

De receptie op Het Wilhelmus is 24 uur per dag geopend. U kunt hier terecht voor uw check in en check out, het verlengen van uw verblijf of het verzoek voor een late check out. Daarnaast kunt u er ook terecht voor alle informatie over Maastricht en andere leuke locaties in de omgeving

 

Receptie Dormio Resort Maastricht

Haal uw verse broodjes bij de bakkerij

Bij de bakkerij op Het Wilhelmus kunt u elke dag terecht voor een uitgebreid assortiment broodjes, vers geperste jus d’orange en... voor echte Limburgse vlaai van een lokale bakkerij uit Maastricht! Bij een ontspannen vakantie hoort natuurlijk ook een uitgebreid ontbijt. U kunt het ontbijt van te voren bestellen bij onze bakkerij en dan laten bezorgen of afhalen. 

Streekwinkel en minimarkt

Naast de bakkerij bevindt zich de streekwinkel met minimarkt. Behalve heerlijke streekproducten en leuke geschenkideeën biedt de minimarkt een ruim assortiment aan kleine boodschappen. Tijdens uw vakantie een avondje gezellig barbecueën? U kunt hier nu ook een BBQ en houtskool kopen, zodat u dit zelf niet mee hoeft te nemen.

 

Boek nu uw verblijf >>>

Lekker snacken bij Dousberg Snack

Vanaf begin mei is Dousberg Snack geopend op Dormio Resort Maastricht! Op het menu staan heerlijke, luxe snacks zoals het typisch Limburgse Zoervleis, een Black Angus Burger, vegaburger of saté van de haas. Om uw maaltijd compleet te maken kunt u bij deze foodtruck natuurlijk ook verse friet bestellen! U kunt uw bestelling afhalen of in het Food Court opeten, uiteraard met voldoende ruimte tussen de tafeltjes.

Culinair genieten met Rantrée Takeaway

Wilt u in uw vakantiewoning, appartement of hotelsuite genieten van een heerlijk 4-gangen menu op sterrenniveau? Dan biedt  Restaurant Rantrée nu iets heel speciaals! Dit door Michelin met een ster bekroonde restaurant bevindt zich op de 8e verdieping van Dormio Hotel De Prins van Oranje. Vanaf vrijdag 29 mei kunt u hier een Rantrée keuzemenu afhalen! Is het lekker barbecue-weer en wilt u liever een avondje barbecuen? Dan kunt u bij Rantrée terecht voor een heerlijk BBQ-pakket. Hiermee wordt culinair genieten op sterrenniveau wel heel toegankelijk! Reserveer hier nu uw maaltijd.

Waterpret in het zwembad

Weer of geen weer; het is altijd weer om lekker te zwemmen in het binnenzwembad op Dormio Resort Maastricht. Vanaf 15 mei is het zwembad weer geopend. Bij de receptie dient u uw zwembadbezoek vooraf te reserveren. 


Het zwembad is voorzien van een kinderspeelbad, een glijbaan, kleedruimtes, douches en kluisjes. In het zwembad is geen toezicht aanwezig. 

 

Boek nu uw verblijf in Maastricht >>>

Verken de omgeving op een fiets van Fietsverhuur Dousberg

Stadsfietsen, e-bikes en kinderfietsen van hoge kwaliteit en met een keuze uit verschillende versnellingen kunt u huren bij Fietsverhuur Dousberg. Bij de fietsverhuur en de receptie zijn diverse fietsroutes en -kaarten verkrijgbaar om de prachtige omgeving van Maastricht en omgeving te ontdekken. Wilt u een fiets reserveren? Dat kan via de website van Fietsverhuur Dousberg.

 

Mio Kids Club

Voor onze jongste gasten is de Mio Kids Club geopend. Hier ontvangt onze superlieve mascotte graag uw kinderen. Het Fun & Entertainment programma bestaat uit diverse sport, spel & dans activiteiten voor de kinderen. Deze activiteiten worden buiten georganiseerd, waardoor we voldoende ruimte hebben. Het weekprogramma is bij de receptie te verkrijgen. 

 

Taxivervoer

Dormio Resort Maastricht is goed bereikbaar per taxi. Hiervoor werken we samen met een vaste, betrouwbare partner. Voor een ritje van of naar het Vrijthof, het centraal station in Maastricht of het congres- en beurzencentrum MECC kunt u terecht bij Taxi Royal. Zij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)43 310 00 81 of via WhatsApp op +31(0)6 46 82 57 23

 

  • Rit van of naar Station Maastricht: € 22,50 (max. 4 personen taxi) - € 27,50 (max. 8 personen taxi-bus)
  • Rit van of naar ‘t Vrijthof: € 14,50 (max. 4 personen taxi) - € 20,50 (max. 8 personen taxi-bus)
  • Rit van of naar MECC: € 22,50 (max. 4 personen taxi) - € 27,50 (max. 8 personen taxi-bus)

Geniet op het terras van 't Proeflokaal

Bij 't Proeflokaal proeft u écht lokaal! Vanaf 1 juni zal het terras van 't Proeflokaal weer openen. Doordat het Wilhelmus een ruim opgezet plein is, kunt u hier op 1,5 meter heerlijk genieten van een drankje op het terras. Bij 't Proeflokaal ontmoeten Nederlandse en Belgische streekproducten elkaar. U proeft hier heerlijke Nederlandse en Belgische abdij- of trappistenbieren, kunt hier genieten van wijnen uit de beide Limburgse buurlanden of van lokaal gestookte gin. Kunt u niet kiezen? Laat u dan verleiden tot een Proeverij!

 

Boek nu uw verblijf >>>

Wij bieden verder:

Boek nu uw verblijf!

Maak uw keuze uit één van de verschillende woningen en appartementen van 2 tot maar liefst 20 personen. 

 

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]