Wanneer wilt u overnachten?

Fietsverhuur Dousberg

Shoppen of terrasje pikken in het centrum? Of verkent u liever het Limburgse heuvellandschap? Dan is de fiets het perfecte vervoermiddel. Bij Fietsverhuur Dousberg op het Wilhelmus in Maastricht huurt u voordelig een kwaliteitsfiets die bij u past. U vindt de fietsverhuur direct voor het Dormio Hotel De Prins van Oranje.

Fietsverhuur in Dormio Resort Maastricht
Fietsverhuur Dousberg

Omgeving verkennen

Fietsen is een lekker sportieve en milieuvriendelijke manier om de omgeving van Maastricht te bekijken. Een leuk uitje voor het hele gezin! In Maastricht is het heerlijk fietsen, maar ook Valkenburg is prima bereikbaar met de fiets. U bent er in 20 minuten vanuit Maastricht. Met ongeveer een half uurtje fietsen staat u midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap en de St. Pietersberg is in 15 minuten te bereiken. Fietsverhuur Dousberg heeft diverse, afwisselende fietsroutes voor u uitgestippeld aan de hand van knooppunten. Kies bijvoorbeeld voor een route richting Natuurpark De Hoge Kempen of fiets langs de Maas in de richting van Eijsden. Een prachtige natuur en mooie vergezichten gegarandeerd! 

Wilt u meer informatie over de fietsroutes of gaat u liever op pad met een gids die u de mooiste plekjes laat zien? Bij Fietsverhuur Dousberg en de receptie vertellen ze u er graag meer over!

 

Voor iedereen een passende fiets

Fietsverhuur Dousberg heeft voor iedereen een passende fiets. U kunt er terecht voor stadsfietsen met meerdere versnellingen, hybride fietsen voor de langere afstanden en fietsen met trapondersteuning; de elektrische fiets. Laat u gerust adviseren over welke fiets voor u geschikt is. Ook zijn er kinderfietsen in meerdere afmetingen beschikbaar. Liever met uw kind een tandem delen? Ook dat is mogelijk! Uw kind zit voorop en kan heerlijk van het uitzicht genieten, terwijl u als ouder achter stuurt en het overzicht heeft.

Fietsverhuur Dormio Hotel De Prins van Oranje
Fietsverhuur Dousberg

Eén of meerdere dagen huren

Een fiets voor meerdere dagen huren is uiteraard ook mogelijk. Wij adviseren u uw fiets van te voren te reserveren. U weet dan zeker dat de door u gewenste fiets aanwezig is en op tijd voor u klaar staat. U kunt reserveren via de website van Fietsverhuur Dousberg.

 

Bekijk alle faciliteiten >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]