Wanneer wilt u op vakantie?

Ontdek Le Touquet-Paris-Plage

Op slechts 20 minuten rijden van Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt de beroemde Franse badplaats Le Touquet-Paris-Plage. Deze charmante stad aan de Opaalkust is het hele jaar door een topbestemming door de grote diversiteit aan activiteiten en levendigheid. Le Touquet-Paris-Plage staat vooral bekend om de prachtige villa's en authentieke kunstwerken die door architecten zijn ontworpen en aan het eind van de 19e eeuw in Anglo-Normandische stijl zijn gebouwd.

 

Boek hier uw verblijf >>>
Le Touquet-Paris-Plage

 

 

Geniet van alle mogelijkheden in Le Touquet-Paris-Plage

Le Touquet-Paris-Plage is dé perfecte bestemming voor een lekker dagje uit! Geniet van het lange zandstrand of breng een bezoekje aan de lokale markt. Daarnaast kunt u de leuke winkelstraten bezoeken, een mooie wandeling maken in het natuurpark van de baai van Canche of genieten van de sportieve activiteiten aan het strand. Ook kunt u de Opaalkunst ontdekken aan boord van een catamaran of met een kajak. Er is in deze prachtige omgeving van alles te beleven!

Bezoek de vuurtoren van Le Touquet

De vuurtoren van Le Touquet-Paris-Plage is zeer geliefd bij toeristen. Het beklimmen van de toren is al een hele beleving op zich met als beloning een prachtig uitzicht. Op slechts 10 minuten lopen van de vuurtoren vindt u de lokale winkel 'La Fine Epicerie'. De fijnproevers die alle regionale lekkernijen willen ontdekken, mogen deze winkel zeker niet missen!

 

Boek nu uw vakantie aan de Opaalkust >>>
Vuurtoren Le Touquet
Enduropale Le Touquet

Motorspektakel: Enduropale Le Touquet

In Le Touquet-Paris Plage vindt jaarlijks de ‘Enduropale Le Touquet’ plaats, ook wel bekend als de zwaarste strandrace ter wereld voor motoren en quads. Dit driedaagse motorspektakel op het strand van de Franse Opaalkust wordt jaarlijks rond eind januari georganiseerd. Ben u zelf een motorcrosser? Dan kunt u ook deelnemen aan deze spectaculaire race. Uiteraard kunt u ook gewoon vanaf de zijlijn genieten van dit indrukwekkende motorspektakel. Boek een verblijf op Dormio Resort Berk-sur-Mer en u kunt zich in alle rust voorbereiden op de ‘biggest beach race in the world’!

Geniet van nog veel meer leuke activiteiten in de omgeving

Le Touquet-Paris-Plage heeft nog veel meer te bieden! Zo vindt u in de omgeving ook twee prachtige bouwwerken die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan: De Kathedraal van Amiens en de Vestigingswerken van Vauban. Verder zijn er tal van leuke activiteiten in de omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer te vinden. Boek nu uw vakantie aan de Opaalkust en geniet van de prachtige omgeving en leuke activiteiten in Le Touquet-Paris-Plage!

 

Boek hier uw verblijf >>>

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]