Wanneer wilt u op vakantie?

Le Touquet-Paris-Plage

Op 20 minuten rijden van Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt de beroemde Franse badplaats Le Touquet-Paris-Plage. Le Touquet-Paris-Plage is het hele jaar door een topbestemming door de grote diversiteit aan activiteiten en levendigheid. Het plaatsje staat bekend om de prachtige villa's en authentieke architecturale kunstwerken die aan het eind van de 19e eeuw in Anglo-Normandische stijl zijn gebouwd.

 

Boek hier uw verblijf >>>

 

 

Dagje uit

Le Touquet-Paris-Plage is de perfecte bestemming voor een dagje uit. Geniet van het lange zandstrand of ga langs bij de lokale markt. Deze markt vindt twee keer in de week plaats. U vindt er kleding, schoenen, etenswaren, drinken en antieke spullen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kijk hier voor meer informatie over de markt.

 

Vuurtoren

De vuurtoren van Le Touquet-Paris-Plage is ook zeer geliefd bij toeristen. Het beklimmen van de toren is een beleving op zich met als beloning een prachtig uitzicht. Op slechts 10 minuten lopen van de vuurtoren, vindt u de lokale winkel 'La Fine Epicerie'. De fijnproevers die alle regionale lekkernijen willen ontdekken mogen deze winkel zeker niet missen!

Motorspektakel: Enduropale Le Touquet

In Le Touquet-Paris Plage vindt jaarlijks de ‘Enduropale Le Touquet’ plaats, ook wel bekend als de zwaarste strandrace voor motoren en quads ter wereld. Dit driedaagse motorspektakel op het strand van de Franse Opaalkust kent zijn gelijke in de wereld niet. De race wordt jaarlijks rond eind januari georganiseerd. Ben u zelf motorcrosser? Dan kunt ook gratis deelnemen aan deze spectaculaire race. Maar uiteraard kunt u ook gewoon vanaf de zijlijn genieten van dit ongekende motorfeest. Boek een verblijf in Dormio Resort Berk-sur-Mer en u kunt zich op een steenworp afstand van Le Touquet-Paris Plage in alle rust voorbereiden op de ‘biggest beach race in the world’!

 

Motorrace Le Touquet-Paris-Plage

Blijf op de hoogte


Schrijf u nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]