Wanneer wilt u op vakantie?

Le Touquet-Paris-Plage

Op 20 minuten rijden van Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt de beroemde Franse badplaats Le Touquet-Paris-Plage. Le Touquet-Paris-Plage is het hele jaar door een topbestemming door de grote diversiteit aan activiteiten en levendigheid. Het plaatsje staat bekend om de prachtige villa's en authentieke architecturale kunstwerken die aan het eind van de 19e eeuw in Anglo-Normandische stijl zijn gebouwd.

 

 

 

Dagje uit

Le Touquet-Paris-Plage is de perfecte bestemming voor een dagje uit. Geniet van het lange zandstrand of ga langs bij de lokale markt. Deze markt vindt twee keer in de week plaats. U vindt er kleding, schoenen, etenswaren, drinken en antieke spullen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kijk hier voor meer informatie over de markt.

 

Vuurtoren

De vuurtoren van Le Touquet-Paris-Plage is ook zeer geliefd bij toeristen. Het beklimmen van de toren is een beleving op zich met als beloning een prachtig uitzicht. Op slechts 10 minuten lopen van de vuurtoren, vindt u de lokale winkel 'La Fine Epicerie'. De fijnproevers die alle regionale lekkernijen willen ontdekken mogen deze winkel zeker niet missen!

Blijf op de hoogte


Schrijf nu in voor onze Dormio nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van:


  • Onze scherpste aanbiedingen
  • De leukste tips
  • Het laatste vakantienieuws
[alt text]