Hond meenemen op vakantie bij Dormio Resorts & Hotels?

Mag mijn hond mee op vakantie in de resorts van Dormio Resorts & Hotels? Jazeker! U neemt natuurlijk gezellig uw hond mee op vakantie in de resorts van Dormio Resorts & Hotels. In alle Dormio-resorts* zijn honden van harte welkom. In de meeste van onze accommodaties in binnen- en buitenland zijn huisdieren zijn toegestaan, tenzij anders aangegeven. Dit ziet u in de tweede stap van het boekingsproces. Houd er wel rekening mee dat er maximaal twee huisdieren per vakantiehuis zijn toegestaan en wij een toeslag per hond per accommodatie vragen. 

Op vakantie met uw trouwe viervoeter

U gaat op vakantie en u neemt mee... uw hond. Ze staan altijd voor u klaar en zijn uw beste vriend. Uw hond verdient uiteraard ook een vakantie bij Dormio Resorts & Hotels. Er zijn genoeg avonturen te beleven met uw hond! Geniet van een vakantie met uw viervoeter bij Dormio Resorts & Hotels.

 

Boek hier uw vakantie met uw hond!

Ultieme ontspanning

Wat is er nou ontspannener dan heerlijk uit te waaien op het stand samen met uw hond? Terwijl u aan het strand ligt speelt uw hond in het zand en neemt daarna een verfrissende duik in de zee. Uw hond zal een geweldige tijd hebben op de standen van Dormio Resort Berck-sur-Mer en Dormio Resort Costa Blanca.

Heerlijk wandelen met uw hond 

Wij weten zeker dat elke hond ervan houdt om heerlijk rond te rennen in de bossen rondom Dormio Resort Maastricht, in de Alpen bij Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc, Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif en Dormio Resort Obertraun of in het Nationaal Park Eifel bij Dormio Resort Eifeler Tor. Ga erop uit in het bos, zoek een stevige tak en geniet van een actieve middag samen met uw maatje.

Boek nu uw vakantie met uw hond

In het kort

Honden zijn op aanvraag welkom in de meeste Dormio resorts*

Bij te boeken in stap 2 van het boekingsproces

Maximaal twee honden, tegen een meerprijs per hond

 

*In Dormio Hotel De Prins van Oranje en het Castellum appartementsgebouw op Dormio Resort Maastricht zijn honden helaas niet toegestaan